Nieuwe Cruzer SR caravans van Sprite

Ook de Alpine Sport is onder handen genomen voor het nieuwe seizoen.

Vorige Overzicht Volgende

Sprite caravans heeft afgelopen seizoen een uitstekende tijd gehad. De verkopen zijn in Nederland aanzienlijk gestegen en de verkoop in Duitsland en België zelfs verdubbeld. Dat Sprite niet stil zit door het succes, bewijzen ze met een geheel nieuwe Cruzer SR serie. Deze serie krijgt een buitenzijde met een nieuwe polyester achterkant met strakke LED verlichting. De voorkant is een ware eyecatcher en tilt deze populaire caravan op een nog hoger niveau. Het inmiddels bekende sunroof is verbreed voor nog meer lichtinval.

2016 Sprite Cruzer 492 SR Exterieur Achterzijde

Nieuwe Cruzer SR

Het nieuwe front bevat nog een extra verborgen noviteit, namelijk dat dit geheel uit polyester bestaat. Niet alleen de buitenschaal maar ook de binnenschaal is volledig uit dit materiaal gemaakt. Nu we het toch over polyester hebben, ook de nieuwe vloer is aan de onderkant voorzien van dit oersterke spul. Samen met de vorig jaar geïntroduceerde houtvrije Smart constructie staat deze caravan nog meer garant voor vele jaren onbezorgd vakantieplezier. Het uiterlijk van de nieuwe Cruzer serie wordt nog verfraaid door de gevormde ramen en een mooie brede buitendeur.

2016 Sprite Cruzer

Het interieur krijgt een nieuwe ovencombinatie, nieuwe bovenkastjes en vele moderne accessoires. De bekleding in de nieuwe Cruzer is geheel in de luxe en stijl die men van een dergelijke caravan verwacht. Een mooi detail aan de buitenzijde zijn de rails voor de Thule fietsendrager. De achterwand van de caravan kan nu inclusief de drager tot 60 kg (!) belast worden. De Cruzer SR serie blijft net als in het 2015 seizoen bestaan uit de bekende 5 modellen.

2016 Sprite Cruzer 492 SR Interieur

Wijzigingen Alpine Sport

De populaire Alpine Sport serie loopt mee met de Cruzer serie voor wat betreft de meeste wijzigingen zoals de buitendeur, ramen, vloer- en frontconstructie en fietsenrekvoorbereiding. Binnenin de Alpine Sport zien we een nieuwe stoffering en vele moderne accessoires. Bij de Alpine Sport serie maakt de 440 MF plaats voor een caravan met stapelbed: de Alpine Sport 510 KF. Deze caravan heeft een binnenlengte van 5,80 meter. Voorin is de zitgroep met ladekastje gesitueerd. In het midden tegenover de uitzonderlijk grote keuken staat het stapelbed. In de achterzijde van de caravan bevind zich het grote tweepersoons bed met daarnaast de toiletruimte en aparte wasgelegenheid.

2016 Sprite Alpine Sport

Elke Sprite is een luxe caravan met een standaarduitrusting die er zijn mag, waaronder een ALKO stabilisator, disselafdek, lichtmetalen velgen, een Heki dakluik van 70 x 50 cm, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, grote 113 liter koelkast, warmwatersysteem, een kookstel met 3 gaspitten, rondverwarming, een vaste ingebouwde watertank van 38 liter, een serviceluik bij het vaste bed en natuurlijk het standaard panoramische dakraam aan de voorzijde. De overtreffende trap is en blijft de Cruzer SR serie met hier bovenop nog de luxe oven/gril combinatie, magnetron, verwarming op gas én elektriciteit, 10 liter boiler, accubox en nog veel meer.

2016 Sprite Alpine Sport 470 CF Exterieur Achterzijde

Prijzen en meer informatie

De prijzen van de Sprite caravans beginnen bij € 17.995,- voor de Alpine Sport en de Sprite Cruzer SR is er vanaf € 22.695,-. De nieuwe Sprites staan vanaf nu bij de dealers.

Bij de Viva Kamperen dealers Caravan Centrum Emmen en Cor van den Oever kunnen ze u alles vertellen over de caravans van Sprite.