Klantenservice

Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. Viva Kamperen is een overkoepelend orgaan van negentien grote caravan- en camperbedrijven. Wij verkopen en verhuren caravans, campers en aanverwante kampeerbenodigdheden.

Samen sterk, eigentijds en steeds vernieuwend

Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continue vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde aan de behoeften van u als kampeerder.

Ophalen of verzenden

Laat uw kampeerproducten opsturen naar uw huisadres of rechtstreeks naar de camping. Tot € 50,- rekenen wij € 9,95 verzendkosten. Van € 51,- tot € 100,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten en boven de € 100,- verzenden wij het gratis (binnen Nederland).

Haalt u uw bestelling in één van onze Viva Kamperen winkels op, dan rekenen wij uiteraard geen verzendkosten. 

Ruilen of retourneren

Is uw bestelde product niet naar uw zin? Dat vinden wij vervelend! Wij helpen u graag. 

Ga verder voor meer informatie > 

Contact

Heeft u een vraag en/of opmerking voor ons? U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier

Het nationale en toonaangevende kampeerplatform

Deskundig advies

Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continue vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde uw behoeften als kampeerder.

Met plezier op vakantie

Of u nu houdt van avontuur of rust, Viva Kamperen stuurt iedere kampeerliefhebber vol goede ideeën, goed voorbereid en met plezier op vakantie. Zowel binnen onze rijke online omgeving, als in ons brede netwerk van showrooms gaan beleving, deskundig advies en plezier hand in hand.

Service en garantie

Wij bieden kamperend Nederland een landelijk netwerk van toegewijde professionals met een uitgebreide BOVAG Garantie, een werkplaats die aan alle eisen voldoet en monteurs met de juiste kennis en vaardigheden.