Kabe voor het hele jaar

Prima wintercaravan die wel wat sneeuw kan hebben

Vorige Overzicht Volgende

Een caravan die uit Scandinavië komt is uiteraard bij uitstek geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Hij weet niet beter. De Kabe is er zo een, uit  Zweden.

Kabe Imperial 1

Nieuwe Imperial 1000 TDL

Wil je het ruim? Kijk dan eens naar de Kabe Imperial 1000 TDL. Drie stapelbedden maken een totaal aan vijf beschikbare vaste slaapplaatsen. Beginnen we helemaal voorin, dan is er een hele ruime zithoek. Dan de keuken en de slaapkamer voor de ouders. Daarachter aan de ene kant drie stapelbedden en aan de andere kant een dinettezit. En daar nog eens achter komt de badkamer over de gehele breedte van de caravan. Er zijn mensen die thuis jaloers zouden zijn op zoveel vloeroppervlakte, 22 vierkante meter. De Imperial kreeg voor het nieuwe modeljaar een nog sjieker interieur door het gebruik van glimmende oppervlakten. De 1000 TDL is er in 15 indelingsvarianten, er is keus uit 10 verschillende stoffen, hij is 1157 centimeter lang, 272 centimeter hoog

Flexline-systeem: heel veel keus

Kabe is er het merk naar om een beetje voorzichtig om te gaan met veranderingen aan zijn modellen. Bij de Royal serie blijft alles zoals het is. Bij de edelstenen, dan bedoelen we de Brilliant, de Smaragd, de Amethyst, de Safir, de Onyx en de Diamant komt er een interieur bij met houtdecor in combinatie met de kleur grijs. Wat blijft is dat de klant zijn eigen indeling kan kiezen en veranderen met het Kabe Flexline systeem. Daarmee heeft hij de keus uit maar liefst 150 indelingsvarianten op een lengte van tussen de 4.73 meter en 9.40 meter.

Alle modellen hebben een zeer hoogwaardige meubelbouwconstructie. Natuurlijk de optimale isolatie die zorgdraagt voor een goed binnenklimaat, mede dankzij ontluchting achter de meubels. Dit voorkomt condens. Daarmee zowel in de zomer als in de winter de perfecte caravan. Op de Caravan Salon kun je Kabe gaan bekijken in hal 9 stand A75.

www.kabe.se/nl