Kom Carthago kijken

In hal 16 op de Caravan Salon in Düsseldorf

Vorige Overzicht Volgende

Carthago komt met alles wat ze in huis hebben naar de Caravan Salon in Düsseldo. De c-compacline en de c-tourer laten zien dat compleet niet groot en zwaar hoeft te zijn, de chic c-line, chic e-line en chic s-plus vertegenwoordigen de Premium-klasse. De top is de Liner-Premium klasse, de highliner. Dat moet je niet alleen zien, dat moet je voelen. En dus kun je er ook in rijden, zo krijg je namelijk de beste indruk van wat de meerwaarde van een Carthago is.

Place to be: hal 16

Carthago zet alle modellen in hal 16 bij elkaar, van groot tot klein. Graag willen ze laten zien dat alle campers van Carthago uit hetzelfde hout gesneden zijn. De hoge kwaliteit, de technische innovatie, het onderscheidende design maken dat deze campers niet te vergelijken zijn met andere merken. Voor het nieuwe seizoen zijn er weer talrijke verbeteringen en vondsten voor detailoplossingen doorgevoerd die het reizen wederom zullen veraangenamen. Carthago staat sowieso voor duurzaamheid, waardevastheid en zorgeloos en ontspannen op reis gaan.

Mooie woorden, maar kom en overtuig je zelf. In samenwerking met partner Al-Ko staan vier campers uit verschillende series klaar om de weg op te gaan. Want door ermee te rijden ervaar je het beste wat al die mooie woorden proberen duidelijk te maken. Hoe comfortabel een Carthago is moet je ervaren. Uit ervaring blijkt dat de beschikbare plekken snel vol geboekt zijn. Op onderstaande site is het mogelijk nu al in te schrijven voor een datum en een tijd.

Carthago c-tourer t

Ook Malibu

Helemaal nieuw en vers, de campers van Malibu. Fris en modern is het interieur in Bicolor-optiek, een uitnodigende zithoek, een ruim bad met aparte douche, de praktische keuken, de comfortabelen, de unieke vloer, de dakkasten die helemaal rondom hangen. En dan is er ook nog de complete uitrusting, de hoogwaardige onderdelen, de kwaliteit, de hoogwaardige opbouwtechniek en de hagelbestendige GFK bekleding van het dak en bodem, de goede isolatie. Komt dat zien en overtuig je zelf.

Buscamper in hal 15

Buscampers, iets met bomen en bos. De Malibu haal je er echter altijd tussenuit. Ruimtewonder, multitalent, alleskunner. Met een interieur dat knipoogt naar zijn oorsprong. Het voelt meteen goed als je instapt. Iedere Malibu buscamper heeft, zoals de Duitsers het noemen en niet te vertalen is, der gewisse Pfiff. Iets bijzonders dus. Zoals het 3 in 1 Flexibad, de hoogwaardige meubels, de doordachte keuken en de comfortbedden om lekker in weg te dromen. De vier modellen staan allemaal in hal 15. Carthago zal je graag begroeten.

www.carthagocampers.com