De nieuwe Dethleffs C’Joy 480 QLK

Als eerste in Zuid-Holland te zien bij Klein Caravans!

Vorige Overzicht Volgende

dethleffsAls eerste Dethleffs dealer in Zuid Holland toont Klein Caravans tijdens de Kampeer Dagen (van 9 t/m 28 februari 2018) de nieuwe Dethleffs C’Joy 480 QLK. De caravan die ook voor minder ervaren caravanners makkelijk te besturen is.

Deze nieuwe lichtgewicht knaller met stapelbedden (3e stapelbed optioneel mogelijk) en een instapprijs van € 14.990,- euro belooft nu al een verkoop succes te gaan worden!

Meer met minder

Detleffs 2Minder gewicht, lagere prijs, gewoon genieten van je mobiele huis op wielen. De C’Joy heeft alles om van de vrijheid te kunnen genieten. En mede door zijn compacte afmetingen en zijn lagere gewicht door veel auto’s te trekken, veelal volstaat rijbewijs B. Hij biedt voldoende plaats voor twee tot vier personen. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Zo wordt vakantie nog leuker! een breedte van 2,12 m is de c’joy één van de smalste in zijn klasse en daardoor zeer wendbaar.

Pluspunten van de C’Joy.

  • Dethleffs 4De perfecte instapper: super voordelig in aanschaf en alles erop en eraan dat je nodig hebt.
  • Geen paniek bij smalle straatjes: met 2,12 m de smalste caravan in zijn klasse.
  • Lichtgewicht: zo licht, door veel kleinere auto’s te trekken en veelal met rijbewijs B te rijden.
  • Beschermd bij slecht weer: het dak, de voor- en achterzijde zijn van het hagelbestendige GFK.
  • En nergens op besparen: met veel opbergruimte en veel laadcapaciteit kun je werkelijk alles meenemen, wat je ook nodig hebt.

Meer informatie over de Kampeer Dagen bij Klein Caravans en de Dethleffs C’Joy 480 QLK vindt u hier.