Adria Coral Axess 600 SL beste camper van 2018

Ook winnaars in andere categorieën bekend

Vorige Overzicht Volgende

2018-02-12_120224De Adria Coral Axess 600 SL is uitgeroepen tot NKC KAMPEERAUTO VAN HET JAAR 2018 in de categorie halfintegraal. Jaarlijks schrijft de Nederlandse Kampeerauto Club deze verkiezing uit. Nieuw dit jaar is dat de voorselectie werd gedaan door een jury van deskundigen van de NKC.

Na de nominatieronde was het aan het Nederlandse publiek om te stemmen. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Een paar duizend camperaars brachten hun stem uit. En velen daarvan dus op de Adria Coral Axess 600 SL.

 

3 categorieën

Er zijn drie categorieën: buscamper, halfintegraal en integraal.In de categorie integraalcampers won de Carthago Compactline I 138 en in de categorie buscampers de Pössl Summit 600. Camperfabrikanten ontwikkelen jaarlijks tal van nieuwe en vernieuwde campers. Uit het grote aanbod voor 2018 heeft de NKC-vakjury per categorie drie campers genomineerd voor de titel NKC Kampeerauto van het jaar 2018. Camperliefhebbers konden daarna stemmen op hun favoriete model. Dat kon zowel op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs waar de genomineerden te zien waren, en op de website nkc.nl. Duizenden camperaars namen die moeite. De NKC heeft de verkiezing beperkt tot drie categorieën. Andere soorten campers, zoals liners, alkoven en pick-uptrucks dingen niet mee naar de onderscheidingen. Deze zijn veel minder populair in Nederland en worden hier niet of nauwelijks verkocht.

 

Voor Adria campers kunt u terecht bij:

 

Cor van den Oever in Herpen                    www.caravancenter.nl

Duijndam in Delft                                        www.ddcaravans.nl

 

Voor Carthago campers kunt u terecht bij:

 

Duijndam in Delft                                        www.ddcaravans.nl

 

2018-02-12_120951