Viva Kamperen Fotowedstrijd 2016

Thema: Kamperen in Duitsland. Inzenden kan nog tot 1 november 2016!

Vorige Overzicht Volgende

Viva fotowedstrijdNet als vorig jaar organiseert Viva Kamperen ook dit jaar weer een een fotowedstrijd die aansluit bij het jaarthema: Kamperen in Duitsland. En ook dit jaar geven wij weer mooie prijzen weg!

Een mooie uitdaging om de veelzijdigheid van Duitsland in beeld te brengen. Alles mag in principe, maar het onderwerp dient wel kamperen in Duitsland te zijn.Dat betekent dat of het onderwerp kamperen of het onderwerp Duitsland als vakantieland voldoende op de foto aanwezig moeten zijn. Wij zijn benieuwd!

 

Prijzen:

1e prijs:

Een campingset bestaande uit twee Travellife stoelen 1e prijs viva 2016en een Westfield tafel ter waarde van € 379,95. Een dag mee fotograferen met reisfotograaf Willem Laros. Daarnaast wordt je foto geplaatst in het Viva Kamperen magazine van 2017.

2e prijs:

Een week kamperen op een Ardoer-camping naar 2e prijs vivakeuze voor 4 personen (buiten het hoogseizoen). Een dag mee fotograferen met reisfotograaf Willem Laros. Daarnaast wordt je foto geplaatst in het Viva Kamperen magazine van 2017.

3e prijs:

Een gratis BOVAG-onderhoudsbeurt voor je camper 3e prijs viva 2016of caravan. Een dag mee fotograferen met reisfotograaf Willem Laros. Daarnaast wordt je foto geplaatst in het Viva Kamperen magazine van 2017.

Wedstrijdvoorwaarden:

- Per inzender maximaal 3 foto’s - Uitsluitend digitale beelden met een maximum grootte van 1 Mb (van de winnende beelden wordt later het grootst mogelijke bestand opgevraagd) - Inzenden vóór 1 november 2016 naar: info@vivakamperen.nl - De winnaars geven met hun deelname toestemming voor het éénmalig publiceren van de winnende beelden in Viva Kamperen magazine 2017 - Het onderwerp is: Kamperen inDuitsland. De foto dient gemaakt te zijn in 2016. Een creatieve invulling van dit thema vinden we belangrijker dan technische volmaaktheid.