Stoer op stap met T@b

Hippe caravan vernieuwd

Vorige Overzicht Volgende

Tab-OFFROAD-02+BSD-1024x716In het modeljaar 2015/2016 staat er heel wat te gebeuren bij T@b. Toch wel de hipste caravan op het moment en hij staat klaar in de startblokken voor een kleurrijk en/of stoer jaar!

De vernieuwde T@b

De T@b kennen wij natuurlijk al, alleen is hij nu nog beter geworden en uitgerust met tal van noviteiten. Van nieuwe designs tot nieuwe indelingen! Natuurlijk, de herkenbare vorm is gebleven. Maar toch is ook de vorm verbeterd: de ruimte is hoger, zowel om te zitten als te staan, waardoor meer ruimtegevoel ontstaat en natuurlijk ook extra opbergmogelijkheden. De T@B is nu verkrijgbaar in drie nieuwe modellen: de T@B 320 RS, T@B 320 OffRoad en de T@B L 400 TD. Alle modellen hebben een compleet nieuw ontwikkeld, trendy design, zowel van binnen als van buiten. De nieuwe oppervlaktematerialen zijn absoluut hoogwaardig en chique, evenals het verbeterde lichtpakket en de praktische extra opbergruimte. Overigens slaat OffRoad alleen op het uiterlijk en niet op de gebruiksmogelijkheden in ruig terrein.

TA_tab_320RSB-5260De T@B L 400 is simpelweg de grootste – in ieder opzicht. Hij laat met zijn sanitair ruimte niets te wensen over. Ook de keuken biedt meer plaats dan voorheen. Dat is nog niet alles: er is nu een heerlijk comfortabel bed, dat zich zonder ombouw van de zitgroep, tot een waar droomland laat transformeren, aldus de fabrikant. Ook aan de buitenkant is de nieuwe T@B een bezienswaardigheid met zijn moderne, opvallende retro-design. Elk model is verkrijgbaar in de kleurstellingen Mexican Sunset en Metropolis. En of u nu kiest voor een knallende kleur of wat minder opvallend – zonnig oranje of elegant grijs – de T@B is telkens een bijzondere verschijning. Afzonderlijk te kiezen zijn de trendy stofferingen Basic, Mexican Sunset, Oceanspray, Active Rock en Active Navy.

De T@B CULT Edition

De T@B CULT Edition belooft een verzamelaars object te worden - ook al door de gelimiteerde oplage. Slechts 99 van de stuks 320 RS en 55 stuks van de 400 L zullen worden uitgevoerd als Limited Edition. De speciale uitvoering in rood leer doet denken aan een cool American dinner en de certificaten met individuele nummering maken elke caravan absoluut uniek. Maar dat is nog niet alles: de Cult Edition met zijn kenmerkende patrijsvorm ramen en unieke T@B druppelvorm heeft standaard heel veel extra’s te bieden, zoals de praktische T@B luifel, om maar één van de vele extra’s te noemen.TAB_400L-3284-Durch2-klein-02-FIN