Sevylor kajak voor de familie

Voor drie personen

Vorige Overzicht Volgende

2

Opblaasbaar en stabiel

De opblaasbare Sevylor Alameda volgt de Hudson kajak op: een fijne familiekajak (twee volwassenen, één kind, max. 210 kg) voor een dagje varen. De brede kajak is bijzonder stabiel. De stoelen zijn verstelbaar en rusten niet op de bodem, maar 'hangen' in de kajak: dat zorgt voor een rechtere bodem en dus minder weerstand tijdens het varen. Een stoeltje verwijderen kan ook: dan heb je de beschikking over een ruime tweepersoons kajak.

Het vaartuig heeft drie luchtkamers. De meegeleverde manometer geeft de druk weer, zodat je met de juiste spanning het water op gaat. Bagage gaat mee onder de ruime afdekzeilen voor en achter. Aan de voorzijde zijn daarop ook nog elastieken, waaronder het een en ander kan worden opgeborgen.

 

De PaddleGrip handgrepen zijn om de kajak te dragen, maar ook om de peddels aan te hangen. Zodat je even je handen vrij kunt maken om iets te pakken of gewoon lekker niets te doen. De kajak wordt geleverd in draagtas met manometer, afneembare vin en reparatieset. De Premium-versie heeft een systeem waarmee je de drie luchtkamers in één keer opblaast.

Afmetingen: 374,5 x 95 cm

Prijs: €549,99 (Premium €599,99). Leverbaar via de Viva kampeerspecialist vanaf begin 2016.