Recreatiegebied de IJzeren Man

Natuurcamping bij Klimbos, Waterskibaan en vele fiets- en wandelpaden

Vorige Overzicht Volgende

Nieuw zijn het Klimbos en de Waterskibaan die in juni officieel geopend zullen worden. Ze maken onderdeel uit van recreatiegebied de Ijzeren Man bij Weert waar ook een natuurcamping onderdeel van uitmaakt.

Klimbos, Waterskibaan en meer

Vier verschillende klimparcoursen met een lengte van 1,5 kilometer, waar je je twee en een half uur lang op kunt uitleven om alle hindernissen te nemen, een natuurlijke beleving pur sang. Jong en oud, jeugd en volwassenen zullen er voldoende uitdaging vinden. Om te voorkomen dat de wachttijden te lang oplopen is het aangeraden om online te reserveren. In het recreatiegebied vind je onder andere een binnen- en buitenzwembad, een natuur- en milieucentrum, een natuur-camping, een kinderboerderij, een vakantiepark, een waterskibaan én natuurlijk ook binnen- en buitenspeeltuin Kinderpretland.

Klimbos Weert

 

Natuurcamping

Natuurkampeerterrein Wega onderscheid zich door rust, ruimte en natuur. Dit prachtige terrein is ruim opgezet en heeft een geheel besloten ligging met zeer ruime plaatsen. De aantrekkelijke ligging temidden van een groot aantal natuurgebieden in een afwisselend bos- en weidelandschap biedt u veel fiets en wandelmogelijkheden.

Doordat het terrein autovrij is en geheel besloten ligt is de camping ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook de uitstekende sanitaire voorzieningen zijn mede afgestemd op jonge kinderen. Terwijl het terrein buiten de schoolvakanties ideaal is voor mensen die rust en ruimte zoeken. Wega biedt prachtige sanitaire voorzieningen. Er is een kampvuurplaats, zandbak, schommel, jeu de boules en tafeltennis, op loopafstand een zwembad, speeltuin, kinderboerderij en milieueducatiecentrum. In de omgeving biedt u veel cultuur, natuur en recreatiemogelijkheden.Voor kort verblijf of een langere vakantie zijn er tevens twee mooie kampeerhuisjes,een trekkershut plus en tipi te huur.

Carin & Cees van Rijsewijk Tel. 0493 494922 Mob. 06 2204 0955

Kijk voor info over het klimbos op: www.klimbosweert.nl

Kijk voor informatie over de camping op: www.natuurkampeersite.nl

Kijk voor informatie over recreatiegebied de Ijzeren Man op: www.ijzerenmanweert.nl

Parc De IJzeren Man IJzerenmanweg 4 6006 TA Weert