Open Huis Dagen bij Caravan Centrum Meerkerk

Op 5-6-7 november

Vorige Overzicht Volgende

Noteer het in je agenda: op 5, 6 en 7 november zijn er bij Caravan Centrum Meerkerk de Open Huis Dagen. Hier zijn talloze demonstraties en actiemodellen te zien.

Acties en demonstraties

Bij Meerkerk kun je gaan kijken naar alle nieuwe 2016 modellen van Adria, Fendt en Knaus. Als dat nog niet reden genoeg is staan er ook gunstig geprijsde actiemodellen op je te wachten. Wat dacht je van de Adria Silver Collection, de Fendt Bianco Celebration 495 SFE, of de Knaus Südwind Silver Selection? En dat is nog niet alles. Voor de bezoekers van de Open Huis Dagen in Meerkerk staan er diverse demonstraties op het programma. Ook op het gebied van voortenten, luifels, movers, fietsendragers, airco's en schotelantennes is veel te zien en voordeel te halen.

Gaat dat zien bij Caravan Centrum Meerkerk tijdens de Open Huis Dagen en profiteer van alle aanbiedingen!

Silver Sellection

Caravan Centrum Meerkerk is het gerenommeerde caravanbedrijf met de dealerschappen van Adria, Fendt en Knaus caravans. Naast de nieuwe caravans is er een ruime collectie gebruikte caravans van vele merken. U vindt er alles wat het kamperen aantrekkelijk maakt. Daarnaast is er de campingshop (300m2) voor alle artikelen op kampeergebied. Ook zijn er enkele voortenten in de showroom opgesteld. Voor onderhoud of schade staan vakbekwame monteurs in de werkplaats voor u klaar.

U merkt dan ook: "bij Caravan Centrum Meerkerk bent u aan het juiste kampeeradres"

www.caravancentrummeerkerk.nl Caravan Center Meerkerk Burgemeester Sloblaan 34a 4231 AC Meerkerk