Meer standhouders in Hardenberg

Gevarieerd aanbod

Vorige Overzicht Volgende

Adria_Compact-Plus-exterieur_524x295

Proefrijden met de NKC Camper van het Jaar

De beursvloer van Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg bestaat uit meer exposanten dan bij de vorige editie. Momenteel hebben zich 135 standhouders opgegeven. De driedaagse kampeerbeurs in Evenementenhal vindt plaats op 12, 13 en 14 februari.

Beursorganisator Marloes Kemink ziet niet alleen het aantal exposanten groeien, maar ook de diversiteit op de beursvloer. “Het exposanten aanbod is toegenomen én gevarieerder. Daarom is deze consumentenbeurs aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Van beginnende tot ervaren kampeerders. Of voor vakantieliefhebbers die op zoek gaan naar een kampeervakantie in de Spaanse Pyreneeën of liever dichter bij huis blijven. Uit allerlei vakantiegebieden zijn exposanten aanwezig met uiteenlopende expertises. Speciaal voor de kinderen is er animatie aanwezig op de beursvloer. Het hele gezin is welkom”, aldus de organisator.

Proefrit in Camper van het jaar

Adria Nederland verzorgt tijdens de beurs in Hardenberg proefritten met de NKC Camper van het jaar. Bezoekers kunnen zich melden bij de stand van Adria Nederland om gezamenlijk een proefrit te maken met de Adria Compact plus SL. Mede-exposant Herzog Nederland gaat tijdens Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg elke beursdag enkele demonstraties voortent-opzetten houden.

Overnachten naast de beurs

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om hun beursbezoek te combineren met een weekendje Vechtdal. Zij kunnen hun camper of caravan parkeren op P2. Op de parkeerplaats zijn geen voorzieningen aanwezig, maar is dan ook geheel kosteloos. Belangstellenden hiervoor kunnen zich per mail aanmelden via marloeskemink@evenementenhal.nl.

Evenementenhal ziet ze vliegen

Een nieuw onderdeel tijdens Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg is een overvliegend object. “Maar wat het precies is, dat blijft een verrassing. Kom vooral gezellig langs. Wat wij wel bekend maken is het feit dat de golden oldies tentoongesteld worden tijdens de beurs door de Oldtimer Caravan Club Nederland”, aldus beursorganisator Kemink.

Op 12, 13 en 14 februari is Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.kampeerbeursagenda.nl. Parkeren is gratis voor bezoekers.