LMC Cruiser Comfort Line 683

Veel voordeel én veel comfort in nieuw halfintegraal

Vorige Overzicht Volgende

Een nieuwe LMC camper boordevol comfort voor een sensationele prijs. Dat is de Cruiser Comfort Line 683 die in januari voor het eerst op de CMT aan het publiek zal worden getoond. En daarmee komt LMC helemaal tegemoet aan de wens van de klant.

Rijke uitrusting, veel voordeel,  aangename prijs

Een rijke uitrusting, wat LMC daaronder verstaat? Gaat u er even voor zitten. Een regen- en lichtsensor, bandendruksensoren, een zwart kader rond de koplampen, mistlampen, een glanzende Skid Plate en zwart glanzende grill. Daar komen talloze extra's bij waarvan we er een paar zullen noemen: airco, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, passagiersairbag, cruise control, multifunctioneel stuur, 90 liter dieseltank, spiegelantenne, lederen stuur, LED dagrijverlichting, High Level instrumentenpaneel, Fiat 16 inch aluminium velgen, hordeur, uitdraaisteunen achter, Skyroof, midi hef-kiepraam met verlichting, comfort cabinedeur inclusief elektrisch raam en een douche-inleg van hout.

Hij krijgt onder de kap de 2.3 multijet motor met 150 pk en je kunt optioneel kiezen voor een automaat. Maar we gaan nog even door. U regelt het binnenklimaat in uw Cruiser Comfort Line via uw smartphone of tablet via de ingebouwde iNet-Box van Truma. Er hangt een hoogwaardige Thule dakluifel aan, er zit een Zenec navigatie in, ook van Truma is de ingebouwde Avanta Comfort airco. De nieuwe Cruiser Comfort 683 ziet er ook aan de buitenkant anders uit dan het standaardmodel 681. Zilver metallic, dat we nog kennen van de jubileummodellen ter ere van de 60-ste verjaardag van LMC. Binnen treffen we een compleet nieuwe ambiance. Meubeloptiek Grano, versterkt door twee andere houttonen en applicaties van chroom. De nieuwe comfortabele kussens bieden een aanzienlijk verbeterd zitcomfort. De enkele bedden liggen bijna 30 centimeter lager. Heel gemakkelijk in- en uitstappen is daarmee gegarandeerd.

De speciale Cruiser Comfort-Line is vanaf direct te bestellen en kost in Nederland € 84.659, - incl.21% B.T.W. en BPM. Het prijsvoordeel ten opzichte van het standaard model incl. alle extra’s is meer dan € 9.000, -.

www.lmc

 

Cruiser Comfort Line 683 interieur