Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Op 2, 3 en 4 maart

Vorige Overzicht Volgende

logoDe Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart 2018 in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een enorm gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en workshops. Themaland van deze editie is Zwitserland. Genoeg redenen dus voor kampeerders om deze beurs te bezoeken.

 

3 dagen Fiets en Wandelbeurs

Voor het eerst kunnen bezoekers – naast zaterdag en zondag – al op vrijdag terecht bij exposanten, tussen 12.00 en 17.00 uur. Méér tijd en gelegenheid dus om de nieuwste modellen fietsen of e-bikes te testen, interessante bestemmingen te ontdekken of lezingen te volgen. Op vrijdagmiddag is er een aangepast programma, met vooral lezingen over Zwitserland en pelgrimsreizen.

 

WL-160917-585

Themaland Zwitserland

Zwitserland staat als themaland volop in de schijnwerpers tijdens de Fiets en Wandelbeurs. Naast lezingen presenteert het Alpenland de ‘Grand Tour of Switzerland’. Deze route loopt dwars door negen hallen van de Jaarbeurs. Social media-walls laten je kennismaken met de vele gezichten van het land. Vergeet niet bij de ingang je ‘Zwitserland-paspoort’ af te halen en deze af te stempelen bij de halteplaatsen.

 

Na het deponeren van de pas in de aangewezen melkbussen, maak je kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, inclusief de echte ‘Grand Tour’.

 

Fietsen en e-bikes testen

Ook na 200 jaar is de fiets nog volop in ontwikkeling. Ontdek de nieuwste fietsbolides en de nieuwste snufjes in Hal 2. Fatbikes, bikepackingbikes, trekkingbikes met riemaandrijving… Het grote fietsparcours, dat dwars door Hal 2 en Hal 1 slingert, biedt alle gelegenheid ze uit te proberen. Daarnaast is er een apart parcours voor kinderen en mountainbikers.

 

WL-160920-251

E-bike Xperience

Voor het derde opeenvolgende jaar werkt Fiets en Wandelbeurs samen met E-bike Xperience, hét testevent in Nederland met parcoursen voor e-bikes en speed pedelecs. Vrijwel alle belangrijke e-bikemerken zijn present. Een ticket voor de beurs geeft gratis toegang tot de Xperience.

Meer informatie over de Fiets en Wandelbeurs en € 3,50 korting op de entreeprijs?

www.fietsenwandelbeurs.nl

Bron: Reisprofs.nl