Duvalay Memory Foam Slaapzak

Dé oplossing voor iedere slaapsituatie. Super comfortabel en zeer handig.

Vorige Overzicht Volgende

De Duvalay Memory Foam Slaapzak belooft de perfecte oplossing te zijn voor iedere slaapsituatie. Super comfortabel en zeer handig voor in je caravan, camper, boot, vrachtwagen of natuurlijk gewoon thuis.

Uitrollen, heerlijk slapen en weer oprollen

Ligt je matras oncomfortabel, voel je alle oneffenheden en knopen, word je elke dag tijdens je vakantie brak of met (spier)pijn weer wakker? Ben je er klaar mee om elke avond je bed op te maken? Dan kan Duvalay een uitkomst zijn. Voor alle vakantiegangers heeft dit hoogwaardige gepatenteerde merk namelijk een oplossing. Met de Duvalay Memory Foam Slaapzak geniet je van het ongeëvenaarde comfort van een “golden kwaliteit” memory foam oplegmatras met een eenpersoons dekbed hier aan vast. Een prachtig gepatenteerd systeem, geleverd inclusief een mooie wasbare hoes. Hij is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Uitrollen, genieten van je nachtrust en 's morgensvroeg weer oprollen. Zo simpel werkt het. Opbergen in je bank is zonde, want je kunt hem ook prima overdag als rugkussen gebruiken. Het is maar een idee.

De hoezen zijn ook los verkrijgbaar. Wil je ook op vakantie een passend setje? Dan koop je er nog een setje van twee bijpassende kussenslopen bij. Naast de luxe slaapzak kun je bij Duvalay ook terecht voor hoogwaardige memory foam oplegmatrassen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en worden ook op maat gemaakt. De maat van het franse bed in je camper bijvoorbeeld.

Voor meer informatie kijk op www.duvalay.nl

De Duvalay Memory Foam slaapzak is o.a. verkrijgbaar bij  de volgende dealers:

- Caravanlife Gorter

- Caravan Centrum Emmen

- Recreama Caravans Groningen

- Caravancentrum Meerkerk

Duvalay