Dethleffs met viervoeter-pakket

Hond (of kat) als volwaardige reisgenoot mee op pad

Vorige Overzicht Volgende

Dethleffs heeft als slogan "vriend van de familie". Dat ze dit letterlijk nemen blijkt uit het nieuwste pakket dat op de caravans en campers van Dethleffs verkrijgbaar is. Het viervoeter-pakket. Want als we op vakantie gaan, dan gaat de hond (of de kat) natuurlijk mee. Op de komende Caravan Salon in Düsseldorf zal het pakket voor het eerst te zien zijn.

Ook voor je viervoeter is de camper of caravan een ideaal kampeermiddel. Dethleffs maakt van uw huisdier een volwaardige reisgenoot met dit pakket. In de camper zit vlak voor de dinettebank een stevig sjoroog. Daaraan kun je de lijn vastmaken en het tuigje, om je huisdier veilig vast te leggen. Vaak liggen honden onder de dinette of tussen de voostoelen en vaak  liggen ze los in de camper. Dat is natuurlijk minder veilig. Om het de hond lekker comfortabel te maken hoort bij het pakket een kussen met een aan de vorm van de vloer aangepast kussen gemaakt van matrasschuim. Dit heeft een wasbare hoes. Aan de onderkant van de caravan of camper zit, in de buurt van de deur, een stevig oog waaraan u de lijn kunt vastmaken als de hond lekker buiten is. Tenslotte is er nog een houder met twee voerbakjes die op verschillende plaatsen in de camper of caravan gehangen kunnen worden. Er is een prijsverschil, omdat bij het pakket van de caravan het sjoroog binnen natuurlijk ontbreekt.

Het pakket is verkrijgbaar op nieuwe campers en caravans van Dethleffs en kost ter introductie in Düsseldorf voor de camper slechts 129 euro, in plaats van 229 euro. Voor de caravan is de prijs 199 euro.

DethleffsTrendST3--515x344 www.dethleffs.nl