Caravelair krijgt o.a. nieuw front

Anteres, Anteres Style en Allegra: drie comfortniveaus

Vorige Overzicht Volgende

Afgelopen jaar heeft de Franse caravanproducent Caravelair uitstekend zaken gedaan met de Antares en Antares Style series. Om dit succes verder door te zetten zijn deze series nu opgefrist met een nieuw front. Naast het nieuwe front worden de buitenvensters vervangen door een nieuw type. Samen met dit nieuwe front oogt de caravan een stuk strakker. Niet alleen de buitenzijde is gemoderniseerd, ook de binnenzijde wordt aangepast aan het uiterlijk door gebruik van een nieuwe kleurstelling. In het interieur maakt men gebruik van kleuren in de combinatie van hout en chocoladebruin. De bekleding is zorgvuldig aangepast aan de nieuwe kleurstelling.

2016 Caravelair 2016

Drie comfortniveaus

Caravelair heeft het nieuwe seizoen meteen aangegrepen om het leveringsprogramma aan te passen. Hierdoor heeft de consument de keuze uit drie comfortniveaus: Antares, Antares Style en Allegra. De Antares vormt de basis van het geheel, is leverbaar in 5 indelingen en is standaard uitgerust met het nieuwe front en een sportieve achterbumper. Standaard zaken als een kachel, combicassettes, een 85 liter koelkast, een semi vaste watertank, een elektrisch cassette toilet, comfortabele matrassen of de vaste bedden en een polyester dak ontbreken uiteraard niet. Voor een gering bedrag is deze serie nog uit te breiden met het Pack Travel, dat daar dan schokbrekers, een AKS 3004 stabilisator en een groot serviceluik van 100 x 40 cm. aan toevoegt.

Wil men meer comfort, dan kan men kiezen voor de Antares Style die te leveren is in 6 uitvoeringen. De Style-uitrusting omvat polyester zijwanden (dus een complete polyester body), stoffering en opmaak als in de duurdere Allegra, bovenkastdeurtjes in twee kleuren met verchroomde handgrepen, vier flexibele spotjes onder de bovenkastjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter warmwaterboiler. De meest luxe serie van 2016 is de Allegra serie, bestaande uit 5 indelingen. Deze caravan krijgt dit seizoen een nieuwe buitendecoratie in combinatie met nieuwe vensters.

2016 Caravelair Antares Style

 

Antares interieur 2016

Praktisch alle luxe uit de twee eerder genoemde series vindt men in de Allegra terug, met extra’s als vele spotjes en verlichting en bijvoorbeeld een USB stopcontact voor het opladen van de mobiele telefoon. Waar mogelijk hebben de Allegra’s de XL Freeze 150 liter koelkast!

Levering en garantie

De basisserie van Caravelair, de Antares is leverbaar vanaf € 10.875,-. De Antares Style begint bij € 13.625,-. De daarop volgende serie Allegra is geprijsd vanaf € 15.485,-. Caravelair geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op vochtinwerking.

www.caravelair.nl

Voor Caravelair caravans kunt u terecht bij de Viva Kamperen dealers Cor van den Oever en Cannenburg Caravans en Campers.