Camping- en strandstoelen

Zitcomfort van Coleman

Vorige Overzicht Volgende

In de zomer ga je niet enkel graag kamperen, je trekt ook wel eens naar het strand. Een comfortabel stoeltje om in te lezen, een ligstoel om op te zonnen of een doodnormale stoel zijn dan wel handig.

Coleman Ver Tech Plus Chair1470x850Alleen is het vaak vervelend dat die wel eens wegzakken in het zand. Coleman lanceert deze zomer een Beach-lijn bestaande uit drie strandstoelen. De Low Sling Chair Beach is een klein lichtgewicht opvouwbaar stoeltje dat laag bij de grond zit maar voorzien is van een extra versteviging die voorkomt dat je wegzakt in het zand. In de Low Quad Chair Beach zit je wat hoger. Deze strandstoel zit als een normale opvouwbare kampeerstoel, maar heeft uiteraard ook die extra versteviging om niet weg te zakken in het zand. Beide stoeltjes zijn voorzien van een handige drinkbekerhouder. Voor de echte zonaanbidders lanceert Coleman de Low Recliner Chair Beach. Deze kan je in maar liefst vijf standen instellen en heeft een kussentje voor extra steun en comfort aan hoofd en nek. Alle modellen kunnen tot 115 kg houden. De nieuwe Beach lijn ziet er zomers fris uit dankzij de hemelsblauwe kleur. Voortaan neem je je favoriete kampeermerk niet enkel mee naar de camping, maar evengoed naar zee! De Kick-Back collectie laat je doen waar de naam voor staat: lay back & relax. Deze kleine laag-bij-de-grond stoeltjes in trendy kleuren als hemelsblauw, limoengroen, felroze en rood kunnen tot 115 kg dragen. Dankzij het compacte formaat zijn de Kick-Back stoeltjes gemakkelijk mee te nemen, zelfs in een kleine wagen! Hun erg compacte formaat zorgt ervoor dat je ze overal met je mee kan nemen.

Ergonomisch design

Neem dan voortaan de Ver-Tech en Ver-Tech Plus met je mee. Beide stoelen hebben een ergonomisch design met hard kunststof armsteunen. Geen armsteunen in stof bij deze modellen, maar volwaardige armsteunen met twee drinkbekerhouders. De Ver-Tech Plus heeft zelfs nog een flesopener (laat die flesjes bier maar komen!). Je klikt de armsteunen zo in en uit het frame zodat je ze toch compact en makkelijk kan transporteren en wegbergen. Ze kunnen een gewicht van 136 kg dragen. Genoemde prijzen zijn advies verkoopprijzen.

Gerelateerde producten