Ardoer bestaat 10 jaar!

Vier je het met ons mee?

Vorige Overzicht Volgende

2015 is het jaar om iets te vieren, want Ardoer bestaat 10 jaar en wij vieren dus ons jubileum. Ardoer biedt al 10 jaar lang kwaliteitsvakanties aan en dit willen wij niet alleen vieren, maar samen met de gast, jij dus! Want jullie hebben ons jubileum mede mogelijk gemaakt. En dit doen we door een ware prijzenfestijn te organiseren, want we geven maar liefst 100 cadeaus weg!

8167487771_64691c3686_kstrandlodge

Ardoer gasten

De één gaat kamperen en de ander kiest voor een luxe huuraccommodatie om vakantie te vieren. Gezinnen met kinderen zijn op zoek naar campings met een animatieteam en een leuk zwembad en actieve stelletjes willen graag in een natuurlijke omgeving overnachten. Zo heeft elke vakantieganger andere wensen. En dat snappen we natuurlijk bij Ardoer. Daarom onderscheidt ieder Ardoer vakantiepark zich, en is er voor elk wat wils!

Alle campings die aangesloten zijn bij Ardoer, zijn zelfstandige campings. Maar ze staan allemaal garant voor zekerheid, gastvrijheid en kwaliteit. Om je als vakantiepark aan te mogen sluiten bij Ardoer, moet kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Onze gastvrouwen en gastheren doen hun uiterste best jouw vakantie tot een unieke ervaring te maken. En dit doet Ardoer dus al 10 jaar lang!

Ackersatenieuw20114

Wat kan je winnen?

Je kan verschillende prijzen winnen. Van een op maat gemaakte Ardoer tent, tot aan een luxe BBQ-pakket van Weber. Of wat dacht je van een Mover inclusief montage? Dan wordt de vakantie helemaal fijn, want dan kan je vanuit je luie stoel de caravan op z’n plaats zetten. En wil je na jullie vakantie alle herinneringen samen bundelen? Dan zou het goed uitkomen dat je een fotoboek wint, die je helemaal zelf kan invullen.

En dan hebben we het nog geeneens gehad over de weekendjes weg die we gaan verloten of de onderhoudsbeurt voor de caravan of camper. Bekijk hier de andere prijzen.

Ardoer 10 jaar

Hoe kan je mee doen?

Maar de hamvraag is nu, hoe kan je kans maken op één van de prijzen? Dat gaat heel makkelijk. Want om je alvast in een Ardoer vakantiesfeer te brengen, hoef je maar één ding te doen; en dat is je vakantie boeken!

Boek nu een vakantie bij Ardoer en dan maak je automatisch iedere maand kans op één van de 100 prijzen. De winnaars worden elke 10e van de maand bekend gemaakt via onze Facebook-pagina. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Boek nu hier bij één van de 38 kwaliteitsparken van Ardoer.com en vier het 10-jarig bestaan met ons mee!