Altijd de juiste temperatuur

Veilige kachel met drie standen

Vorige Overzicht Volgende

SetSize600550-FF799B94-3AEB-4A68-846BD762913A8C34-1024Kamperen in de herfst, in het voorjaar en waarom ook niet in de winter? Veel mensen die één keer de smaak van het winterkamperen 'proeven', zijn voor altijd verkocht. De moderne wintercamping in de Alpen is van alle gemakken voorzien: droogruimten voor ski's en kleiding, op-en-top sanitair en vaak ook een restaurant. Natuurlijk moet de caravan of kampeerauto wel voldoende geïsoleerd zijn en voorzien van een verwarming, liefst met uitstroomopeningen verspreid door het binnenverblijf.

 

 

 

 

Een klein elektrisch kacheltje kan op kille momenten het verschil vormen tussen 'rillen' en comfortabel. Maar pas op: je kunt op de camping niet onbeperkt elektrische apparaten aansluiten. Bij bijvoorbeeld 6 ampère stroom (wintercampings hebben doorgaans 16 ampère) is het volgende rekensommetje van toepassing:  6 (ampère) x 230 volt = 1380 watt. Als je apparaten aansluit die - samen - meer wattage vragen, dan klapt de zekering op de camping er uit. Bedenk dat er standaard al enkele apparaten aanstaan: de koelkast, 's avonds de verlichting, televisie misschien, de boiler wellicht.

Dit kacheltje kunt u precies zo instellen dat u binnen het maximum verbruik blijft. Het heeft namelijk een stand voor 450, 900 en 1500 watt.  De CE-gekeurde kachel draait heen en weer voor een optimale verspreiding van de warme lucht. Ondanks de bescheiden afmetingen (hoogte 29 cm, breedte 22 cm) is dit een hartverwarmend slimme kachel!

Prijs bij de Viva kampeerspecialist: €39,95.