Disclaimer

Disclaimer voor https://www.vivakamperen.nl

Coöperatie Viva Kamperen, hierna te noemen Viva Kamperen, verleent u hierbij toegang tot https://www.vivakamperen.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen en de informatie en verhalen tot u te nemen. 

Viva Kamperen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder u daarover te informeren.

Beperkte aansprakelijkheid bij kennelijke fouten

Viva Kamperen doet haar best om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Viva Kamperen. 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Viva Kamperen en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Viva Kamperen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Het nationale en toonaangevende kampeerplatform

Deskundig advies

Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continue vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde uw behoeften als kampeerder.

Met plezier op vakantie

Of u nu houdt van avontuur of rust, Viva Kamperen stuurt iedere kampeerliefhebber vol goede ideeën, goed voorbereid en met plezier op vakantie. Zowel binnen onze rijke online omgeving, als in ons brede netwerk van showrooms gaan beleving, deskundig advies en plezier hand in hand.

Service en garantie

Wij bieden kamperend Nederland een landelijk netwerk van toegewijde professionals met een uitgebreide BOVAG Garantie, een werkplaats die aan alle eisen voldoet en monteurs met de juiste kennis en vaardigheden.