Powerchannel van Dometic

Klik het aan je luifel en de accessoires werken op de boordaccu

Vorige Overzicht Volgende

Dometic komt met handige 12 volt accessoires die je zo aan je luifel kunt klikken. Vooralsnog een (lees)lampje, een ventilator en een speaker. Deze klik je in een speciale rail, de Powerchannel, waardoor ze meteen van stroom worden voorzien. Geen kabels of snoeren door je tent of over de grond. Behalve de drie genoemde accessoires zijn er nog veel meer onderweg. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Nog even doorlezen als het eigenlijk te donker is geworden, je klikt het lampje aan de luifel op de plek waar je het nodig hebt. Ook in de schaduw van de luifel is het je nog te warm? De ventilator zorgt daar waar je zit voor een koel briesje. Lekker luisteren naar je eigen muziek. De speaker klik je boven je hoofd in de rail en genieten maar.

Powerchannel Dometic

Je hangt het accessoire in een handomdraai op de plek waar je het nodig hebt. Stroom krijgen de accessoires direct uit de huishoudaccu. Zonder extra kabels of snoeren die in de weg hangen of waar je over kunt vallen. Meerdere accessoires tegelijk gebruiken is ook geen probleem. De rail die je nodig hebt is er in twee verschillende lengtes, die je op maat kunt maken voor je eigen luifel. Ook zijn er drie verschillende kleuren zodat ze passen bij de kleur van je luifel. De maximaal uitgaande spanning is 15 ampère. De rail is er vanaf € 219,- de prijs loopt, afhankelijk van de uitvoering op tot € 269,-. Voor een speaker betaal je € 69,- de ventilator kost € 49,- en voor de lamp ben je € 79,- kwijt. Vanaf maart ligt het bij de dealers.

www.dometic.de