Nieuwe Hobby De Luxe Edition

7 series, 53 indelingen, iedereen zijn eigen caravan bij Hobby

Vorige Overzicht Volgende

Natuurlijk, de zeven beschikbare series van Hobby worden stuk voor stuk onder handen genomen voor het nieuwe seizoen. Het diverse aanbod qua indelingen blijft zoals het is, dus iedereen kon en kan bij Hobby de perfecte caravan vinden. Of je nou instapt bij de compact Ontour, een middenklasser zoekt zoals de De Luxe, de Excellent of de Prestige, of meteen bovenaan begint met de Premium. Zelfs als je een zogenaamde standcaravan zoekt heeft Hobby met de Landhaus precies wat je zoekt. O, je wilt iets nieuws? Laat hobby voor het komende seizoen dat nou ook te bieden hebben met de spiksplinternieuwe De Luxe Edition serie. Zo komen er meer dan vijftig indelingen waaruit u kunt kiezen. Alle series krijgen nieuwe accessoires zoals de Super Slim Tower koelkast of het nieuwe TFT-paneel.

Nieuw: De Luxe Edition

De nieuwe De Luxe Edition is er in vijf verschillende uitvoeringen. Uitvoeringen die zichzelf al helemaal hebben bewezen. Twee hebben een vast tweepersoonsbed in combinatie met compacte buitenmaten (440 SF en 460 UFe). Een gezellige rondzit en éénpersoonsbedden kan ook (495 UL). Genoeg ruimte voor de kinderen? Natuurlijk, daarvoor zijn de uitvoeringen met stapelbedden prima geschikt (454 KMF en 560 KMF).  Wat ze allemaal gemeen hebben? Ja okee, ze zijn wit, maar belangrijker, je hoeft 's avonds als je naar bed gaat bij al deze modellen niks om te bouwen. Je kunt er zo instappen. Welterusten! Een nieuwe Slim Tower koelkast. Minder ruimte nodig en toch een inhoud van 150 liter. Een licht interieur in Ahorn Maple tint, led-strips bij de kasten, pvc op de vloer dat niet te onderscheiden is van een houten vloer.

2016 DeLuxeEdition Hobby interieur

TFT-paneel en nieuwe indelingen

2016 Hobby tft paneel

Ook de andere series worden voor het nieuwe seizoen onder handen genomen en zullen u verrassen. Wat we zeker nog willen vermelden is het nieuwe TFT paneel. Dit zal eerst in de Premium- en Landhausserie geplaatst worden. Een gigantische stap in bediengemak. Niet alleen door de vele kleuren en betere weergave van symbolen maar o.a. ook door de ingebouwde SD-card die updates gemakkelijk mogelijk maken. Het nieuwe paneel heeft dezelfde afmetingen als het oude, wat vervanging van het oude voor een nieuw model mogelijk maakt. Het door Hobby ontwikkelde CI-BUS systeem maakt de aansturing van alle apparaten aan boord door één paneel mogelijk.

In het nieuwe modeljaar 2016 zijn er bij Hobby maar liefst 53 verschillende indelingen in zeven verschillende series waaruit de klant kan kiezen. Van Ontour, De Luxe, De Luxe Edition, Excellent, Prestige, Premium tot aan de Landhaus. Alleen al in de series De Luxe, Excellent en Prestige zijn er 36 indelingen te kiezen. Het begint bij de Ontour, compact en licht en ook geschikt voor kleinere auto's. De al vaak onderscheiden Premium is een mooie afronding van het gamma. Natuurlijk zijn er dan nog de twee uitvoeringen van de Landhaus als zogenaamde standcaravan. Prijzen vanaf 14.250 euro voor de Ontour 390 SF tot aan 28.840 voor de Landhaus 770 CL.

www.hobby-caravan.de