Knaus Sport & Fun terug

Knaus komt na 20 jaar met een nieuwe Sport & Fun

Vorige Overzicht Volgende

Hij was hip, kleurrijk en brutaal. En misschien was hij daarmee 20 jaar geleden zijn tijd toch iets te ver vooruit. Maar de legende krijgt een tweede leven. Knaus toont op de komden Caravan Salon in Düsseldorf de 2.0 versie van de Sport & Fun.

Manfred Lang tekende 20 jaar geleden het ontwerp van de oerversie. Wie de opvolger heeft ontworpen? Diezelfde Manfred Lang. En hoewel de nieuwe Sport & Fun overduidelijk laat zien waar zijn roots liggen gaat hij wel met zijn tijd mee. Zo zal hij groter en luxer zijn. Maar het hippe, kleurrijke en brutale is gelukkig gebleven. Hij krijgt een modern interieur met een tweepersoonsbed, een keuken en toiletruimte en een L-vormige bank. Daarbij, ook net als vroeger, heel veel ruimte om je spullen mee te nemen.

Alles past erin, of erop

Je fiets, surfplank of motor? Het past. De deur die aan de achterkant zit is lekker breed. Alles kan erdoor naar binnen. En, hoe handig, aan de voorkant zitten ruime garagedeuren aan beide kanten. Daardoor kan de bagage die een plek onder het bed krijgt gemakkelijk naar binnen. Dat bed kan overigens omhoog waardoor een zee aan (bagage-)ruimte ontstaat. Het interieur is krasvast en daarmee berekend op het meenemen van veel spullen. Standaard zit er een koelkast bij de keuken en een toiletruimte in. Wil je meer dan kun je de Sport & Fun geheel naar eigen wensen verder aankleden. Douche, verwarming, you name it. Ook het maximaal toegelaten gewicht is hoog genoeg om veel bagage mee te nemen, 1300 tot 1700 kilogram. De prijs van de 2.0 versie zal in de buurt komen van de oude prijs (18.400) al waren het toen Duitse Marken en zijn het nu Euro's.

knaus-sportfun-iinterieur

Knaus Sport&Fun interieur

Knaus interieur Sport&Fun

 

 

www.knaus.de