Eriba Touring

Nu als mooie Silver Edition bij de dealer

Vorige Overzicht Volgende

Hij heeft, het valt niet te ontkennen, een hoge aaibaarheidsfactor. Hij is al zo lang op de weg en de camping te bewonderen dat hij probleemloos onder de noemer 'cult' valt. En toch is hij heel modern. Hij valt op door zijn uiterlijk, door zijn beperkte gewicht, door zijn compacte afmetingen, door zijn lage hoogte, door het klapdak. Je zult hem niet verwarren met een ander en je herkent hem meteen. En dan is hij er nu ook nog in een speciale uitvoering. De Eriba Touring Silver Edition staat nu bij de dealer.

De Touring Silver Edition: niet groot, wel compleet

Compact is deze editie met zijn lengte van 4.83 tot aan 5.76 meter en breedte van 2.00 tot 2.10 meter. Niet zwaar is hij ook, met een gewicht van 900 tot 1300 kilo. Daarnaast is hij ook laag. Door zijn klapdak meet hij slechts een hoogte van 2.26 meter. Hij is ruim, met 2 tot 4 slaapplaatsen. Trots op zijn complete uitrusting zoals de AAA Premium Brake van Al-Ko, die altijd zorgt voor optimaal remvermogen, een bouwprincipe dat afkomstig is uit de luchtvaartindustrie en uniek is, een ruime stahoogte van 1.95 meter. Praktisch, door de vele doordachte details zoals de LED buitenlamp met bewegingsmelder. Veilig, door te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Comfortabel, want optimaal comfort is eveneens standaard bij de Touring.

Deze Touring is er nu ook in het zilver. De Silver Edition-modellen hebben aan de buitenkant een gladde Crystal zilverkleurige beplating. En dat staat hem buitengewoon goed. Daarnaast hebben deze uitvoeringen een rolhordeur, rechts een serviceluik, een reservewiel met houder onder de vloer, de stofcombinatie Aléria in het interieur, hoogglans kleppen voor de kastjes. Op de spoelbak een snijplank als afdekking en twee opbergtasjes met de opdruk Silver Edition.

De Familia 310, de Triton 430 en Troll 530 in Silver Edition uitvoering staan nu met een mooi voordeel tot aan € 2.480,-  bij de dealer.

Silver Edition Touring