Eindejaarsvoordeel bij Viva

Sluit het jaar af met een flinke meevaller bij onze Kampeerspecialisten

Vorige Overzicht Volgende

Wat is er nou leuker dan het jaar afsluiten met een flinke meevaller? Ook voor eindejaarsvoordeel bent u bij de Viva Kampeerspecialisten aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende meevallers:

Caravanlife Gorter

Bij Caravanlife Gorter in Heinkenszand ruimen ze hun 2015 modellen op. Ze hebben ruimte nodig voor de modellen van 2016. Daarom nu, alle 2015 modellen van Hobby, Fendt en LMC* standaard geleverd met een opruimingspakket bestaande uit een mover, voortent, SCM gekeurd dieselslot, metalen opstap en een reservewiel. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot €3200,-. Wacht niet te lang want van de meeste modellen zijn er nog slechts tussen de 1 en 5 stuks op voorraad. Ook bij de opruiming van showmodellen van voortenten en luifels valt er veel voordeel te halen. Kijk snel op de site van Caravanlife Gorter welke modellen het betreft. Het zijn bekende merken als Isabella, Unico en Walker.

Caravan Extra

Bij Caravan Extra in Oirschot, dealer van Eriba, LMC en Dethleffs kunt u terecht voor een heel voordelige Eriba Touring Silver Edition met een voordeel van € 2.480 euro of een LMC Musica 470 E Star Edition 2015 met een voordeel van maar liefst € 4.170,- (zolang de voorraad strekt).

Vinken Caravans

Bij Vinken Caravans in Asten hebben ze de oplossing gevonden voor de prijsverhogingen per 1 januari 2016. Als u dit jaar een 2016 caravan koopt krijgt u die voor de prijs van 2015.

Eindejaarsvoordeel

Klein Caravans

Bij Klein Caravans in Nieuwekerk a/d IJssel kunt u wel heel comfortabel plaatsnemen voor een aangenaam prijsje. In de Campingstoelen Actie zie we o.a. de campingstoel Bergen van Travellife. Deze is zeer licht en compact te vervoeren. Tevens is de stoel comfortabel door het geïntegreerde hoofdkussen en extra kussen aan het einde van de zitting. De stoel is verstelbaar in 7 standen en is uit te breiden met voetenbank type Bergen. Nu bij Klein Caravans twee stuks voor slechts € 99,-. Kijk op de site van Klein Caravans welke stoelen er nog meer in de aanbieding zijn. Ook als u aan een nieuwe accu toe bent voor de caravan of caravanmoves dan heeft Klein diverse interessante aanbiedingen voor u.

Cannenburg Caravans en Campers

Bij Cannenburg Caravans en Campers in Almere hebben ze niet alleen de spiksplinternieuwe Hobby V60 GF Optima De Luxe All Inclusive van 2016 in de showroom staan. Een 'All Inclusive' uitvoering voor de prijs van € 70.960,-. Maar ze doen ook mee aan de Doréma voorjaarsactie van 1 december 2015 tot 1 april 2016. Bij aankoop van bepaalde tenten (zie de site van Cannenburg) ontvangt u een gratis pakket bestaande uit: een Safelock stormbandenset, twee stormstokken en een upgrade naar een versterkt 28 mm Easygrip staalframe. Uw voordeel kan oplopen tot € 173,-.

Noorder Caravan Centrum

Bij NCC in Marum ook dit jaar weer een gezelliger kerst-eindejaarsshow. Van 19 tot en met 30 december bent u van harte welkom. Op Tweede Kerstdag zijn ze geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van zowel Hobby, Fendt als Dethleffs staan alle nieuwe showmodellen weer klaar in de showroom. Hobby heeft een geheel vernieuwde serie, de 'Deluxe Edition', Fendt heeft de Opal gerestyled, en Dethleffs is zowel van binnen als van buiten weer ge-update. Kortom een bezoek is zeker de moeite waard. Vanzelfsprekend zijn er diverse Kerst-aanbiedingen op caravans, tenten en in de shop. Een lekker kopje koffie staat in ieder geval voor u klaar. Op zondag 20 en 27 december, 1e Kerstdag en 31 december is NCC Marum gesloten. Tweede Kerstdag geopend.

Eurotrek Campers

Bij Eurotrek Campers in Coevorden een superaanbieding. Een Kabe Travel Master 700 LXL camper uit 2013 met een korting van € 15.000,-. Ook voor campers van de merken Knaus en Bürstner en voor accessoires en verhuur kunt u in Coevorden terecht.

Eindejaarsvoordeel

Er valt heel wat voordeel te halen bij de Viva Kampeerspecialisten in de decembermaand. Maar let op: alle dealers hebben in de deze maand gewijzigde openingstijden op enkele dagen. Ook zijn er dagen dat men gesloten is. Kijk daarom altijd eerst even op de website van uw favoriete dealer om deze te checken.

www.vivakamperen.nl