Creatief met caravan

Caravanity: veranderen en koken

Vorige Overzicht Volgende

caravanityCaravanity is hot! Op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Onlangs verschenen bij Kosmos Uitgevers: de herziene editie van het populaire boek Caravanity en het splinternieuwe Caravanity Camping Kookboek. De herziene editie van Caravanity staat boordevol (nieuwe) ideeën om je caravan naar eigen smaak te veranderen. Inclusief veel (styling)tips, werkplannen en foto's van de mooiste gepimpte caravans. De diverse stijlen bieden voor ieder wat wils. Met alle praktische tips en handige ideeën, maak je zelfs van de meest saaie caravan een persoonlijk paradijs.

Caravanity Camping Kookboekcaravanity

In het Caravanity Camping Kookboek staan de beste recepten en handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. Want de echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op één of twee pitjes bij de tent of caravan. Femke Creemers ontneemt je met het Caravanity Camping Kookboek ieder excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar.

Caravanity.nl

Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat haar blog meer dan 20.000 betrokken bezoekers per maand heeft.

Caravanity Camping Kookboek ISBN: 9789021558530 Prijs: € 18,99

Caravanity ISBN: 9789021558547 Prijs € 18,99