De caravan is weer hip

Kleur mag, compact is in en hefbed is populair

Vorige Overzicht Volgende

De caravan is weer hip. De Sport & Fun van Knaus, of de nieuwe T@b bijvoorbeeld als het compact moet zijn. Maar ook de nieuwe uitvoeringen van caravans als de Beduin van Dethleffs en de Opal van Fendt, voor wie iets groters zoekt, doen het goed. Ook de caravans van Adria scoren en staan niet langer in de schaduw van de campers van dit merk. Een caravan mag weer!

Sport&Fun Knaus

Caravan is weer hip

Bij Adria is men heel blij met de grote belangstelling voor vooral de Adora, maar ook de nieuwe Alpina maakt indruk. Bij Bürstner doen de modellen met hefbed het goed, daarmee heeft dit merk dan ook iets unieks. Bij Dethleffs trekken de kleurrijke uitvoeringen van de C'trend heel wat bekijks. Bij Knaus-Tabbert is men terecht trots op de cijfers van de afgelopen Caravan Salon. Het recordresultaat van de vorige Salon werd nog eens met 20% verbeterd. Ook Hobby laat weten dat de positieve stemming in de aanloop naar de beurs zich terug laat zien in de resultaten. Bij Eriba ziet men een trend naar de premium-uitvoeringen. De klant wil kwaliteit en wil daarover ook goed geïnformeerd worden.

Alpina-Adria-2016

 

Adria Alpina
Bij Fendt is het nieuwe iNet-systeem in de Brillant de grote trekker. Met dit systeem is zo'n beetje alles in de caravan met één app op je mobieltje te bedienen. LMC laat weten de vraag amper bij te houden door de grote vraag bij de zustermerken. De LLT-techniek en een opbouw zonder hout zorgen ervoor dat ook de eigen modellen prima worden verkocht.

LMC Musica interieur

 

LMC Musica

Veel nieuws, veel keus

T@b Mexican SunsetKleur verkoopt. Het was even afwachten of het koperspubliek er klaar voor was, maar dat blijkt zo te zijn. Het hoeft niet meer wit te zijn. Caravankopers bekennen kleur. Bij Kabe zien we in de edelstenen-serie een nieuw interieur. Licht hout met grijs en roodtinten in combinatie met crème-kleurige kastkleppen. De wintervaste caravan heeft daarmee een warm interieur. De instapserie is er in 12 verschillende indelingen, zowel 250 centimeter breed als 230 centimeter breed. Het gaat hoe dan ook een mooi caravanseizoen worden.

Cristall Venus 550