Bed & Wheels: je eigen caravan/camper verhuren

Verdien je vaste lasten terug

Vorige Overzicht Volgende

2016-01-06_151651Bed&WheelsEven heb ik mijn bedenkingen: mijn eigen caravan verhuren? Waarom zou ik dat willen? Natuurlijk, de opbrengst kan lekker helpen de vaste lasten van de caravan (stalling, onderhoud, verzekering) flink te verminderen. Maar ja, andere mensen in je bed, andere mensen op je toilet.... Logische gedachten, maar daar hebben de mensen achter Bed & Wheels natuurlijk ook wel aan gedacht. En: hier zijn prima oplossingen voor!

Het verhuurconcept verkeert op dit moment nog in het ontwikkelstadium: de website gaat deze maand de lucht in en in eerste instantie richt men zich op de professionele verhuurder, de camper- en caravandealers dus. Meer informatie - en het antwoord op brandende vragen van de geïnteresseerde privé-verhuurder - is al te vinden op deze website.

Veel caravangebruikers genieten nu maar enkele weken van hun recreatievoertuig - de rest van de tijd staat deze in de winterstalling. Door te verhuren zal de caravan vaker op pad gaan en zullen meer mensen ook interesse krijgen in deze heerlijke vorm van recreatie.