Gratis Vakantiecheck van uw camper, caravan of vouwwagen

Samenwerking tussen ANWB en Viva Kamperen

Vorige Overzicht Volgende

ANWB vakantiecheckIn samenwerking met Camping Key Europe (ANWB) kunt u  in het voorjaar gratis uw caravan, vouwwagen of kampeerauto laten controleren: de Vakantiecheck. De 19 Viva Kampeerspecialisten – er is er altijd wel één bij u in de buurt - controleren de belangrijkste punten op het gebied van veiligheid onderweg en op de camping.

 

De controle vindt plaats op de onderdelen onderstel, opbouw, elektra, gas, vochtinwerking en banden. Het is géén BOVAG Onderhoudsbeurt en natuurlijk blijft het een momentopname. De remmentest maakt geen onderdeel uit van deze controle en de vochtmeting is globaal.

 

WL-170531-549 (002)Afspraak noodzakelijk

De gratis Vakantiecheck wordt gehouden in de weekenden tussen 17 maart en 21 april. Iedere dealer heeft haar werkplaats in deze periode 2 tot 4 dagen opengesteld voor de vakantiecheck.

 

De check is exclusief voor de houders van een Camping Key Europe kaart, aan te vragen bij de ANWB (anwb.nl/cke). Aan deze kaart zijn overigens nog veel meer voordelen verbonden.

Blijkt uit de controle dat er reparatie noodzakelijk of dringend gewenst is, dan worden de kosten met u besproken en wordt het probleem direct of anders op afspraak verholpen. Aanmelden is noodzakelijk om lange wachttijden en een te grote toeloop te voorkomen.

 

Formulier

De Vakantiecheck wordt uitgevoerd aan de hand van een controlelijst waarop precies is aangegeven wat is gecontroleerd en wat daarvan de bevindingen zijn. Dit formulier krijgt u na afloop van de controle ingevuld mee. Er zijn twee formulieren: één voor caravan of vouwwagen en één voor kampeerauto’s.

 

Met de ANWB Kampeerkaart CKE (Camping Key Europe) krijgt u korting op vele mooie campings. De kaart kan ook dienen als identiteitsbewijs – u hoeft dan geen paspoort in de campingreceptie achter te laten. Dat zou u overigens nooit moeten doen: hooguit een kopie met doorhaling van uw pasfoto en BSN-nummer. Dat nummer is op twee plekken zichtbaar: achter uw geboortedatum en in de onderste rij cijfers en letters.’ Kras het op beide plaatsen door!

 

Wacht geen moment en maak nú een afspraak. Zonder afspraak is geen controle op deze dagen mogelijk. Ga veilig de komende vakantie tegemoet!

Plan direct uw afspraak voor de Vakantiecheck