Wandel3daagse Weerribben: inschrijving geopend

2 t/m 4 september 2016

Weerribbenwandelen

Op 2, 3 en 4 september 2016  is voor de derde keer de ‘Wandel3daagse Weerribben-Wieden’. Wandelliefhebbers die willen deelnemen aan de driedaagse kunnen zich alvast inschrijven. Via de geheel vernieuwde website is het mogelijk een ticket te bestellen. Voor wie drie dagen wandelen teveel vindt is het mogelijk één of twee dagen mee te wandelen.

Routes
In navolging van de vorige edities is er ook dit jaar keuze uit drie afstanden. Er zijn gemarkeerde routes van 15, 25 en 40 km. Er kan iedere dag naar wens een afstand gelopen worden. De routes, met start en finish in Paasloo, maken iedere dag een lus door een ander landschap. Op vrijdag gaan de routes richting het glooiende bosland van de Woldberg. Zaterdag wordt er gelopen dwars door het waterrijke rietlandschap van de Weerribben. Afsluitend op zondag gaan de routes langs de oevers van rivier de Linde en liggen de paadjes vooral in Friesland.

Nieuw
Ook dit jaar heeft de organisatie weer nieuwe paden opgenomen. De routes zijn met dank aan tips van deelnemers aan voorgaande edities nog aantrekkelijker gemaakt. Net als vorig jaar mag er bovendien gelopen worden over paadjes die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Dankzij medewerking van Staatsbosbeheer mag er in de Weerribben over de mooiste plekjes van de boswachter gelopen worden. De organisatie spant zich in om voor alle wandelaars een sportief en mooi wandelfeest neer te zetten.

Meer informatie en inschrijven:

www.ww3d.nl