voortentenactie

Gratis voortenttapijt bij aankoop van een voortent van Doréma of Isabella.

 

In samenwerking met Doréma en Isabella ontvangt u bij Viva Kamperen een gratis voortenttapijt bij aankoop van een voortent! U krijgt het gratis voortenttapijt wanneer u tijdens de actieperiode bij één van de 19 Viva Kamperen dealers een voortent aanschaft van Doréma of Isabella. Deze actieperiode  loopt van 22 mei t/m 17 juni 2017.

 

Hoe werkt het?

U ontvangt het gratis voortenttapijt wanneer u bij één van de 19 Viva Kamperen dealers een voortent aanschaft en de actiecoupon toont. Vul het formulier in via de actiepagina’s van Doréma en Isabella en u ontvangt de coupon per e-mail. Print de coupon uit en neem deze mee naar uw Viva Kamperen dealer. Onderstaand vindt u een link naar de actiepagina’s

 

Isabella voortenten

Isabella logoIn een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met één van de Isabella caravan voortenten heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid.

De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd en heeft een uitgebreid pakket bijbehorende kampeeraccessoires. De enorme knowhow, een compleet assortiment, een combinatie van innovatief design en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is.

 

Ga naar de actiepagina van Isabella

 

Doréma voortenten

Doréma logoDoréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Ga naar de actiepagina van Doréma

 

Voortent Dorema