Voorjaarsschoonmaak met 123Products

Voor elke klus het juiste product voor reiniging en bescherming

Voor campers en caravans die een poos in de stalling stonden, maar zeker ook voor die exemplaren die deze winter wel buiten mochten spelen. Het is weer tijd voor de grote Voorjaarsschoonmaak. Ook de (voor)tent slaan we niet over.

Reinigen: oppervlak en vuil kennen

Om iets goed te kunnen reinigen moet je weten over welk oppervlak en welk vuil je het hebt. En hoe je de vervuiling goed en gemakkelijk van dat oppervlak afkrijgt. Vervolgens wil je het ook nog doen zonder het oppervlak aan te tasten. Dus geen geschuur of geschrob. Wel met een scrub of borstel. Om daarmee het gewenste resultaat te krijgen moet je kijken naar welk product het beste geschikt is. Een product dat speciaal gemaakt is voor caravans, campers, (voor)tenten, ramen etc. is 123Products. Ze hebben er alles wat je nodig hebt om van de grote Voorjaarsschoonmaak een prettige klus te maken.

123-ct

Rood=Reinigen en Blauw=Beschermen

Met 123Products wordt het schoonmaken makkelijk. De producten hebben een reinigende of beschermende werking. De eerste hebben een rode kleur. Bijvoorbeeld de Clean Shampoo in halve liter verpakking gebruiksklaar of als navulverpakking van een liter. Ook is er een zwarte strepen verwijderaar. De beschermende producten hebben een blauwe kleur, zoals de vloeibare vaste wax. Deze blijft minstens een jaar zitten na aanbrengen. Je brengt het aan met de hand of aan de tuinslang gekoppeld. Voor de ramen gebruik je vervolgens Prozor, de reinigende en anti-statische raamspray. Ramen blijven langer schoon als ze anti-statisch zijn.

Ook voor de (voor)tent en de waterleidingen

Voor het reinigen van de tent gebruiken we Alpha. Afhankelijk van de staat van de tent en de leeftijd kan door het reinigen de waterdichtheid aangetast worden. Advies is daarom altijd om de tent opnieuw te impregneren. Dit kan na het reinigen als de tent nog nat is met Omega Wet, of als de tent eerst kan drogen met Omega Dry. Ben je niet zeker van de waterdichtheid of heb je ergens een waterdoorlatende plek dan kun je Delta Waterdichting gebruiken. Deze zit in een 500 ml verpakking en kan dus makkelijk meegenomen worden op reis. Omdat we toch bezig zijn smeren we meteen de gordijnrails en de ritsen van de tent met Sekalube droge PTFE spray. Dan glijden ze weer goed, maar zijn absoluut niet vettig.

Voor de waterleidingen is er Press Schoon Water en Press Vuil Water. Met die laatste spoelen we de afvalwaterleidingen. Dit product lost ook eventueel achtergebleven etensresten etc. op. Doorspoelen voordat de camper of caravan de stalling in gaat voorkomt een muffe geur bij het ophalen. Voor de schoonwaterleidingen zorgt Press Schoon Water, simpelweg doorspoelen en ze zijn weer schoon en fris.

Meer informatie, meer producten zien of weten waar de dealers zitten? Kijk op www.123products.nl

Een directe mail mag ook info@123products.nl

123products-3ct