Veiligheidsprijs voor Vivaldi

Deutsche Camping Club onder de indruk: "Er mist helemaal niets".

De Vivaldi van Tabbert won de Veiligheidsprijs 2015 van der Deutsche Camping Club (DCC). Dit mede vanwege zijn moderne productiemethode. Maar vooral de hoge standaard uitrusting op veiligheidsgebied maakte indruk op de jury.

Eén die er toe doet

Altijd leuk natuurlijk, een prijs. Er zijn er ook genoeg te winnen in verschillende soorten en maten. Maar dit is er wel één die er toe doet. Niet alleen komt hij van een club gebruikers, die weten dus precies waar ze het over hebben, zijn kritisch, vergelijken en kennen de praktijk. Daar komt dan nog bij dat het onderwerp van de beoordeling belangrijk genoemd mag worden, want de veiligheid van een caravan zal voor iedereen een punt zijn om mee te wegen. De club reikt deze prijs vanaf 1999 jaarlijks uit. De jury had veel lof voor de uiteindelijke winnaar, de Tabbert Vivaldi. Je hoeft met deze caravan helemaal niets te missen, zo was het oordeel. Niet alleen de veiligheid staat op een hoog niveau, ook de uitrusting en de bouwwijze zijn helemaal van deze tijd, aldus de heer Andreas Jörn, president van de DCC. Wat de standaard veiligheidsuitrusting van de Vivaldi betreft was het oordeel duidelijk. Die is State of the Art. Er blijft gewoon niets te wensen over.

TabbertVivaldi_CT_InternPers-612x344

De Tabbert Vivaldi, een compositie van levensvreugde, zo lezen we op de site van Tabbert. Jong, fris en ongecompliceerd met de Tabbert-kwaliteit in elk detail. Hij is er van 6.89 meter met een leeggewicht van 1320 kilogram tot 8.61 meter lengte met een leeggewicht van 1680 kilogram. Er is keuze uit negen verschillende indelingen voor twee tot vier personen. Deze hebben gemeen dat ze allemaal het 58 mm dikke Tabbert-comfortdak hebben. Gemaakt van GFK en daarmee een optimale bescherming tegen hagel. Er zit niet voor niets een waterdichtheidsgarantie van 6 jaar op de caravans van dit merk.

De huisbeurs van Vinken Caravans

U kunt deze prijswinnende compositie met standaard heel veel ingebouwde veiligheid en een vanafprijs van 22.136 euro zonder museumkaartje gaan bekijken bij Vinken Caravans aan de Ommelseweg 65 in Asten. Daar hebben ze op 6-7-8 maart de groots opgezette huisbeurs. Naast de Vivaldi kunt u ook kennis maken met de wel heel bijzondere Tabbert Celini met slide out, de Volkswagen Passat met Trailer Assist (het parkeren van een caravan was nog nooit zo gemakkelijk) en nog veel meer. Ook de werkplaats heeft haar deuren geopend en het hele team staat voor u klaar tijdens deze dagen. U bent van harte welkom.