Truma introduceert VarioHeat op CMT

Beurs Stuttgart steeds belangrijker

truma_slot_machineTruma is van 14 tot 22 januari 2017 aanwezig op de CMT in Stuttgart. Drie redenen waarom een bezoek aan de beursstand in hal 7, D22 de moeite waard is:

 

 

 

 

 

 

1.  Truma presenteert op de CMT een nieuw verwarmingssysteem, de Truma VarioHeat. Het krachtige lichtgewicht is geschikt voor de inbouw in bestelwagens, compacte caravans en als extra verwarming voor grotere campers. 

2. De Truma „Slot Machine“. Aan de grote ‘Truma Slot Machine’ kunnen bezoekers elke dag aantrekkelijke prijzen winnen, zoals een Truma iNet System inclusief montage. Bovendien laten we zien waarom het in veel situaties uiterst handig kan zijn om de apparaten van Truma per app op afstand te bedienen.

3. De Truma Service. De servicetechnicus van Truma, Jürgen Bengelmann, is tijdens de hele beurs aanwezig om apparaten te repareren of nieuwe producten in te bouwen. Aan de stand van Truma kunnen afspraken worden gemaakt.

Stuttgart is vanuit Nederland niet ‘naast de deur’. Uw Viva-blogger Willem D A Laros neemt echter enkele dagen zijn intrek in Stuttgart om u snel te kunnen informeren over het meest interessante kampeernieuws voor het komende seizoen.

Tags: