Truma gasfilter in duopack

Voordeelprijs en blijvende prijsverlaging

Truma_GasfilterTruma brengt vanaf nu een gasfilter-duopack tegen een voordeelprijs op de markt. Dit is bedoeld voor klanten met een gasdrukregelinstallatie voor twee gasflessen, die twee gasfilters nodig hebben. Bovendien verlaagt de accessoirespecialist blijvend de prijzen voor het Truma gasfilter reservepatroon.

- Truma gasfilter reservepatroon: € 23,40

- Truma gasfilter duopack: € 93,50

- Truma gasfilter: € 58,50
 
 

Truma_Gasfilter_DoppelpackEffectieve bescherming

 

„Daarmee willen we een signaal afgeven dat het onderwerp schoon gas voor ons belangrijk is“, aldus Bernd Gerlach, hoofd European Retail Management. Het Truma gasfilter is in de camper of caravan onontbeerlijk. Het beschermt de gasinstallatie effectief tegen verontreinigd gas en scheidt 99% van de olieachtige deeltjes af die zich in het vloeibare gas kunnen bevinden. Zo zorgt het voor een lange levensduur van de gasinstallatie en alle gasapparatuur, zoals verwarming, koelkast of kooktoestel.

 
 

Eenvoudige montage

Truma geeft bij defecte regelaars, die zonder filter zijn gebruikt, geen garantie. „Het gaat hierbij niet om een materiaalfout en ook niet om een productiefout. Daarom is het des te belangrijker dat onze klanten het gasfilter gebruiken“, aldus Gerlach. Het filter laat zich eenvoudig tussen de drukregelaar en de gasslang monteren en is geschikt voor alle aan de wand gemonteerde gasdrukregelinstallaties en voor navulbare tank-gasflessen.

 
 

Regelmatige controle

Klanten dienen de gasfilterpatroon telkens bij het vervangen van de gasfles(sen) te controleren. Bevinden er zich afgedruppelde olieachtige resten, heldere vloeistoffen of witte kalkafzettingen op de patroon of in de filterschotel, dan is de patroon verzadigd en moet worden vervangen. Gemiddeld dienen kampeerders de patroon uiterlijk om de twee jaar te vervangen.

Het Truma gasfilter duopack is nu verkrijgbaar in de winkels en webshop van Viva Kamperen

Truma duopack