Truma app voor Android

Vang het zonlicht en zet de caravan recht
Screenshot_20151102-134654

Caravan recht zetten met je mobiuele telefoon (Android)

Truma heeft voor Android een app ontwikkeld waarmee je, als je in het bezit bent van het juiste Truma-apparatuur, deze op afstand kunt besturen. Terugkomen in de caravan, maar een half uur voor aankomst alvast de verwarming of de airco aanzetten: het kan. Maar als je deze apparatuur niet hebt is het nog steeds een leuk idee om deze app te downloaden. Onder Tools vind je namelijk twee nuttige toepassingen waarvoor je helemaal geen Truma apparatuur nodig hebt.

Waterpas

De eerste heet Levelling en dient om met behulp van je telefoon je caravan of kampeerauto recht te zetten. Zolang deze niet recht staat ‘rolt’ de bal van links naar rechts of van voren naar achteren. Bij het in gebruik nemen van dit ‘gereedschap’ dien je eenmalig enkele gegevens in te vullen die betrekking hebben op de grootte van je vakantieverblijf. Daarna leg je de telefoon op de vloer van je caravan en zie je precies wanneer deze recht staat.

Screenshot_20151102-134549

Kijk waar de zon opkomt en ondergaat.

Zon

Bij aankomst op een zonnige dag op de camping is het niet zo moeilijk om te zien waar de zon staat en waar deze zal opkomen en ondergaan. Maar op een grijze dag wordt dit moeilijker. Maar ook dan komt Truma je te hulp met een ‘zonnewijzer’. Op basis van je locatie en de datum (!) zie je in een soort kompas waar en hoe laat de zon opkomt. En ook handig als je in voor- en najaar maximaal wil profiteren van de verwarmende zonnestralen!

Screenshot_20151102-140832

Openingsscherm Truma app (Android)