Top 4: BBQ Hotspots

Ongestoord barbecuen tijdens je vakantie bij Ardoer!

Met dit lekkere weer is het ideaal om te kamperen. En bij lekker weer hoort ook een lekker koud biertje of wijntje drinken terwijl op de barbecue het vlees ligt te garen. bbq ardoer viva kamperenOm er zeker van te zijn dat de fervent barbecuers hun grillkunsten kunnen
vertonen tijdens een vakantie op een camping van Ardoer hebben we hieronder een lijst gemaakt van de BBQ Hotspots van Ardoer.

1. De Wije Werelt

Bij camping De Wije Werelt is het heerlijk vertoeven in een Mobile Home voor 4 of 6 personen. Deze accommodaties staan op een apart veld bij elkaar, waardoor een gezellige plek is ontstaan. Je maakt direct contact met de buren en de kinderen kunnen heerlijk spelen op het speelveld in het midden van de plek, waar ze ook meteen vriendjes kunnen maken. En voor het echte gezelligheidsgevoel, is er in het midden van de Mobile Homes een centrale BBQ-plaats, waar iedereen gebruik van kan maken.

Boek hier je verblijf op De Wije Werelt

2. Vakantiepark De Reebok

Bij Vakantiepark De Reebok zit je in een bosrijke omgeving, maar je mag hier alsnog barbecuen! Je kan zelf een barbecue meenemen en bij je eigen plaats gaan grillen en genieten. Maar je kan hier ook een hele barbecue laten regelen. Organiseer een BBQ-feestje en laat met alle gemak een BBQ bezorgen met ambachtelijk vlees, salades en nog veel meer. En daarna wordt het vieze servies, gewoon meer meegenomen. Dus je hoeft niet af te wassen. Op deze manier ben je echt op vakantie!

Boek hier je verblijf op Vakantiepark De Reebok

3. Camping De Hertshoorn

Deze kindvriendelijke camping op de Veluwe, is de ideale plek om lekker te barbecuen. Hier mag je bij je eigen tent of huuraccommodatie veilig barbecuen. Maar eerst vlees, salades en stokbrood halen! Waar ga je dat doen? Gewoon bij de campingwinkel van De Hertshoorn, hier kan je BBQ-pakketten halen.

Boek hier je verblijf op Camping De Hertshoorn

4. Strandpark De Zeeuwse Kust

Op De Zeeuwse Kust, vlakbij het strand, mag je overal op de camping barbecuen. Lekker genieten met de familie, terwijl de vers gehaalde visjes & garnalen van de lokale visboer aan het grillen zijn op de barbecue. Koelt het ’s avonds een beetje af door de wind die van de zee afkomt? Verzamel dan rond het kampvuur op het terras van De Zeeuwse Kust en vertel mooie verhalen!

Boek hier je verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust

Weber BBQ Winnen?

Ardoer bestaat viert dit jaar haar 10-jarig jubileum! En dit doen we samen met de gast en ook met de grillmasters. Want wanneer je een verblijf hebt geboekt voor 2015 of nog gaat boeken, maak je automatisch kans op een Weber BBQ-pakket. Boek & Win!

ardoer viva kamperen #KL 130814