Thetford wint European Innovation Award

Kookplaat met inductie en gas
Thetford98

Foto: RM International/Hardy Mutschler

De 98 Series kookplaat van Thetford heeft de European Innovation Award gewonnen. Met deze innovatieve kookplaat zet Thetford een nieuwe standaard met betrekking tot ‘duaal koken’. De combinatie van inductie koken en het koken op gas past perfect bij de toenemende vraag naar het koken net als thuis.

De award show werd gehouden tijdens de jaarlijkse CMT show in Stuttgart. Het was de eerste keer dat de accessoires werden meegenomen in deze competitie. De internationale jury bestond uit vertegenwoordigers van zestien vakbladen uit veertien landen. In de categorie ‘Equipment ex works’ werd Thetford’s 98 Series kookplaat winnaar. “Voor Thetford is deze award een welverdiende erkenning en het werkt motiverend om continu te werken aan verbeterde en innovatieve producten”, aldus Norbert van Noesel, Marketing Manager bij Thetford Europe.

De Thetford 98 Series kookplaat biedt een combinatie van één inductieplaat en twee gasbranders én is beschikbaar in twee verschillende glasvormen. Beide vormen bieden een compacte, maar ergonomisch verantwoorde en praktische lay-out die het koken gemakkelijker maakt. Voor maximale kracht vereist de inductieplaat tot 6 Ampère, wat tegenwoordig op heel veel campings in Europa beschikbaar is.2016-01-25_162959Thetford