Speciale Cult Edition bij T@B

Nieuwe en ruime L 400 TD met badkamer

Ook een cultheld als de T@b gaat met zijn tijd mee en krijgt voor het nieuwe seizoen een opfrisbeurt. Noviteiten, nog beter, groter én een speciale Cult Edition.

Drie nieuwe modellen komen er beschikbaar vanaf oktober van dit jaar. Dat zijn de 320 RS, de 320 OffRoad en de L 400 TD. Het design is nieuw en weer helemaal hip. De 400 is de grootste T@b. Hij heeft een hele mooie badkamer met toilet, meer ruimte in de keuken en een heerlijk comfortabel ruim bed. En voor dat bed hoef je niet eerst de zithoek om te bouwen. Opvallend retro-design aan de buitenkant zorgt ervoor dat je veel bekijks zult hebben. Elk model kan voorzien worden van de color-kits Mexican Sunset of Metropolis. De ene is opvallend oranje, de andere onopvallend grijs. Althans, voor zover een T@b onopvallend zou kunnen zijn dan. Binnen kun je kiezen voor diverse stoffen waaronder eveneens Mexican Sunset en Ocean Spray.

Speciale Cult Edition

Hij is al cult, maar de nieuwe Cult Edition wil dat ook helemaal weten ook. Slechts 99 stuks komen er van de 320 RS en 55 stuks van de L 400 TD in de Cult Edition uitvoering. Wees er op tijd bij, want op is op. Rood leer van binnen, je zou zo een hamburger bestellen. Bij elke caravan krijg je een certificaat, want uniek. Tal van extra’s waaronder een luifel maken van de Cult Edition, behalve een bijzondere, ook een hele complete uitvoering.

320 RS Cult Edition T@b

T@b 320 RS cult edition

www.tabme.de