Serviceluik makkelijk open houden

Met magneetknop

LuikWe weten allemaal hoe lastig het kan zijn om het serviceluik open te houden en tegelijkertijd de afvaltank te verwijderen. Of de scharnieren zitten aan de onderkant van het luik, waardoor het luik op de bumper steunt en deze kan worden beschadigd. Thetford heeft een nieuwe en eenvoudige oplossing voor campers bedacht: een serviceluik met één vergrendelingsknop en één magneetknop.

Serviceluik 3 is een compact en extreem duurzaam standaardluik voor cassettetoiletten, dat is vervaardigd uit hoogwaardige, lichtgewicht kunststof. Door een eenvoudige magneetknop aan te brengen, maakt Thetford het leven van campereigenaren een stuk makkelijker. De magneet zorgt ervoor dat het luik open blijft staan wanneer men de afvaltank verwijdert. Daarnaast is de magneet voorzien van een zachte, rubberen dop die krassen voorkomt. Thetford zorgt er niet alleen voor dat luiken worden voorzien van een magneetknop, maar adviseert ook de fabrikanten om de scharnieren van het luik aan de bovenzijde aan te brengen. Zo kunnen eindgebruikers het luik eenvoudig aan de wand van de camper bevestigen.

Nieuw hulpmiddel, nieuwe kleur

Het luik is niet alleen voorzien van een magneetknop, maar is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe donkergrijze kleur die perfect past bij de Fiat Grey kunststof onderdelen en verschillende campermodellen.

De magneetknop en nieuwe kleur zijn verkrijgbaar vanaf 2016.