Rustiek kamperen: weg van de drukte

Honderden rustige campings in heel Europa

RustiekKamperenKleinschalig kamperen in de natuur: een groeiende groep liefhebbers kiest voor deze vorm van vakantie vieren. In de nieuwe gids Rustiek kamperen Midden- en Zuidoost-Europa zijn de honderd meest rustieke campings beschreven in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië. Niet de meest voor de hand liggende kampeerbestemmingen, maar daarom eigenlijk wel extra aantrekkelijk. Wat de honderd campings gemeen hebben is alles wat met rustiek te maken heeft: weg van de drukte, massaliteit en onpersoonlijkheid. De meeste terreinen hebben maar enkele tientallen plekken en er zijn weinig of geen chalets en stacaravans. Een aantal terreinen is minder geschikt of niet toegankelijk voor caravans – dit staat er steeds duidelijk bij (pictogrammen).

 

Rustiek kamperenScherpe prijs

Het boekje is sober, in zwart-wit zelfs, uitgevoerd waardoor de prijs ook ‘rustiek’ kon blijven: voor € 13,95 krijg je een schat aan informatie.  Behalve de camping wordt ook steeds het bezienswaardige in de directe omgeving beschreven. Het maakt mij intussen wel nieuwsgierig naar deze relatief onbekende kant van Europa.

 

 

Rustiek kamperen is tevens verkrijgbaar voor Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië.

Informatie

Rustiek kamperen Midden- en Zuidoost Europa
ISB: 9789082326680
Prijs: € 13,95

www.rustiekkamperen.nl