Rosti Mepal Flow serviezen in een vernieuwd jasje

Als vanouds oersterk, verkrijgbaar in nieuwe frisse kleuren en vrolijke decors

Het bekende Flow servies van Rosti Mepal is vernieuwd met frisse kleuren en eigentijdse decors. De kwalitatief hoogwaardige kunststof serviezen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te stapelen. Dit maakt het servies ideaal voor gebruik in de tuin, tijdens een vaartocht, op de camping of gewoon in huis.

rosti 1Nieuwe vrolijke printjes

Rosti Mepal heeft het Flow servies uitgebreid met vier nieuwe printjes. Naast de frisse, moderne kleuren is het kampeerservies verkrijgbaar in de nieuwe decors Botanic, Mix & Match, Travel en Arrow Green.

Het Flow Botanic kampeerservies kenmerkt zich door de grote groene bladeren over de rand. Je krijgt direct het gevoel midden in de natuur te zijn met dit servies.

 

Het Mix & Match servies bestaat uit verschillende borden, kopjes en kommen, voorzien van vrolijke blauwe stipjes en streepjes. Op de nieuwe Travel-lijn vind je de vier windstreken en het Arrow Green servies is uitgevoerd in een zachte retrogroene kleur, voorzien van witte pijltjes. Met deze nieuwe decors geniet je op ieder moment van het ultieme vakantiegevoel!

 

rosti 5Licht en sterk; perfect voor onderweg

De Flow serviezen van Rosti Mepal zijn licht van gewicht en oersterk. Dit maakt ze ideaal om mee te nemen tijdens je vakantie, een dagje weg of een gezellige picknick. De borden, bakjes, kopjes en glazen neem je namelijk gemakkelijk mee in de caravan of camper en neem je zonder problemen mee in je fietstas. Het Flow servies kan prima tegen een stootje dus hoef je niet bang te zijn voor een hobbelige weg of een spannend bospad.

Uitgegeten en weer verder op reis? Het campingservies is gemakkelijk te stapelen en lekker licht. Je pakt dus snel alles weer op en bent klaar om verder te gaan!

 

Winactie: maak kans op een serviesset voor twee!

Je kunt wel allerlei goede dingen lezen over de nieuwe Rosti Mepal serviezen, maar je weet het pas echt als je het zelf ervaart. Doe daarom nu mee met onze winactie en maak kans op een complete serviesset naar keuze voor twee personen ter waarde van € 99,35. Laat de zomer maar komen en maak van elke maaltijd, samen met Rosti Mepal, een genietmoment!

Klik hier voor de winactie

 

Je vindt de complete serviezen in de kampeerwinkels van Viva Kamperen en in de webshop van Rosti Mepal

 

rosti 6