Review: Strandpark De Zeeuwse kust

250 meter van het Noordzeestrand van Renesse

IMG_2800

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie vakantiepark op slechts 250 meter van het Noordzeestrand van Renesse. Het park is het hele jaar geopend waardoor ook winterkamperen tot de mogelijkheden behoort.

Geniet van een vakantie op een van de ruime comfortplaatsen op de camping, of reserveer een plaats met privé sanitair. Voor de camperhouders onder ons is er een groot camperterrein waar makkelijk heen en weer te rijden is.

 

Iets meer comfort? Kies dan voor een Glamping accommodatie; de Strandlodges en Jutters zijn sfeervol ingericht voor 4 – 8 personen met steigerhouten meubels en een grote veranda waar je kunt genieten van de mooie zomeravonden.

In het centrumgebouw zijn twee restaurants; Strand Café DOK met verrassend lekkere gerechten op de lunch en dinerkaart én restaurant ZILT waar je heerlijke tapas kunt eten of kunt loungen op het zonnige dakterras.

In de binnenspeeltuin en de kinderbioscoop vermaken de kleine vakantiegasten zich goed. Buiten is er een grote speeltuin, een airtrampoline, een midgetgolfbaan en er is een voetbalveld en tennisbaan. Het enthousiaste animatieteam staat elk weekend en iedere schoolvakantie klaar om de leukste activiteiten te organiseren.

In het zwembad kun je vrij zwemmen, op en in het waterspeelschip heeft het hele gezin veel lol; roetsj van de glijbaan, speel onder de regendouches of probeer de omvallende emmer water te ontwijken! Bij mooi weer kun je buiten in het water spray park spelen!

Ook huisdieren zijn van harte welkom op Strandpark De Zeeuwse Kust. Kom jij de vakantiepret mee beleven op de Zeeuwse Kust?

Klik hier voor de website van Strandpark De Zeeuwse Kust
#KL 130814 #KL 130814

Tags: