Reistas annex rugzak

Ook handig voor kampeerders

FjallraventasRuime en duurzame reistas van G-1000 HeavyDuty.

Duffel No.6 is een ruime en duurzame reistas van Fjällräven. Het is niet zomaar een reistas, hij kan namelijk ook je rug op, in de goede zin van het woord. Met de schouderbanden maak je er zo een rugzak van. Deze banden kun je dankzij het slimme ontwerp makkelijk wegstoppen om de tas weer ter hand te nemen. Dankzij het slijtvaste G-1000 HeavyDuty materiaal kan de Duffel tegen een flinke stoot.

De schouderbanden zijn gepolsterd en ook de bovenkant van de tas is gedeeltelijk gepolsterd om te voorkomen dat de inhoud tegen je rug drukt. De hengsels hebben handgrepen van naturelkleurig leer. De G-1000 HeavyDuty stof is aan de binnenzijde voorzien van waterdicht, met PU gelamineerd, nylon. Kortom, een ideale reistas om de wereld te verkennen.

Slim ontwerp

Fjallraventas2Door het slimme ontwerp van de zijvakken en bovenkant kun je hengsels en schouderbanden wegstoppen. Dat vermindert het risico dat de tas tijdens transport ergens achter blijft haken. Dubbele hengsels aan de uiteinden maken het makkelijk om de tas stevig beet te pakken. Het hoofdvak heeft een extra grote opening met rits en een meshvak aan de binnenkant om kleine voorwerpen op te bergen. Aan de buitenkant zitten twee open zijvakken, en één vak met rits voor spullen die je bij de hand wilt hebben.

Informatie

Fjällräven Duffel No.6 is verkrijgbaar in drie maten:

  • Large, 110 ltr:    € 239,95
  • Medium, 70 ltr: € 209,96
  • Small, 50 ltr:       € 179,95

Kijk voor meer informatie op Fjallraven.nl. Social media: Facebook.com/FjallravenTwitter.com/Fjallraven_SweYoutube.com/Fjallraven.