Op ACSI-inspectiereis

Devon en Vendee

 

Inmiddels zijn we al weer een paar weken terug van onze ACSI- inspectiereis. Eind april zijn we vertrokken naar Frankrijk om vanuit Duinkerken met de ferry naar Dover over te steken. We hebben namelijk een extra inspectiegebied op ons genomen, aangezien de inspecteur, die normaal gesproken dit gebied bezoekt, dit jaar niet op pad kon.

IMG_1380Ons doel was een gebied in Devon/Cornwall, grofweg vanuit het zuiden Plymouth tot in het noorden Ilfracombe. Een heel mooi gebied, grenzend aan de Moors, met een spectaculaire kustlijn, rotspartijen, uitzichten. We hebben er enorm van genoten. In het gebied hebben we 26 campings bezocht, elke camping met een eigen charme. De een rustig en klein, de ander met de mogelijkheid tot meer vertier, maar allemaal in een prachtig landschap.

Een echte aanrader voor wie van de natuur houdt! Wilt u er meer over weten, kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

 

De Vendee

Na deze inspectieronde, aangevuld met een aantal vrije dagen, zijn we per ferry vanuit Plymouth overgestoken naar Roscoff in Bretagne. Daar zijn we op het gemak afgedaald richting de Vendee (Ile de Noirmoutier en St. Jean-de-Monts). En wat was het weer plezierig om de ons bekende 25 campings weer te bezoeken, de eigenaren weer te spreken en te zien, wat er allemaal veranderd is. Ook hebben we weer veel gesprekken op de campings zelf gehad met de campinggasten. Immers, zij staan er al enige tijd en kunnen ons veel vertellen over hun indruk van de camping.

Na onze campinginspecties hebben we ook in Frankrijk nog even vakantie kunnen houden, voordat we weer naar huis gingen. Inmiddels hebben we ook alle gegevens van onze inspecties ingeleverd op het ACSI-kantoor en alles aldaar doorgesproken.

Voor ons zitten de inspecties er weer op voor dit jaar. Jammer!

 

 

Dolph en Saskia te Paske

Inspecteurs ACSI