Nieuwe Campingaz koelbox

Werkt op 12 volt of met adapter

Campingaz heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de koelbox Powerbox. Dit heeft gezorgd voor een nieuwe Powerbox: Plus. Deze heeft maar liefst 30% extra PU-isolatie voor een optimale werking. Het onderzoek leidde ook tot uiterlijke vernieuwingen.

Zo werd de nieuwe box ronder: een cilinder is immers de meest efficiënte vorm om te koelen. De bodem werd in het midden iets verhoogd, waardoor de box op twee ‘banden’ staat: er kan nu lucht onder de box door die ook voor koeling zorgt. Dankzij deze verbeteringen koelt de Powerbox nu tot 20 à 22 graden onder de omgevingstemperatuur (op 12 volt of met adapter).

Ook het deksel werd verbeterd. Vooral om het ontsnappen van koude lucht te vermijden. Een klik is het signaal dat de box goed is afgesloten. Schimmelvorming en nare geurtjes worden voorkomen met de antimicrobiële werking aan de binnenzijde, middels een in het plastic opgenomen additief. De ventilator is ook stiller.

Er komen drie formaten: 24, 28 en 36 liter. Prijzen €79,99, €89,99 en €119,99. De Viva kampeerspecialist kan ze vanaf begin 2016 aan u tonen.LIF_ 2000024955_06