Nieuwe camperplaats Maastricht

100 plekken aan de Maas op 3,2 kilometer van de markt.

In Maastricht is op vrijdag 5 juni een nieuwe camperplaats open gegaan met 100 plekken. De camperplaats ligt direct aan de Maas op 3,2 kilometer van de markt in het Maastrichtse centrum.

De camperplaats ligt aan de Boscherweg, de weg richting België. Loop of fiets je richting stad dan kom je vanzelf via de Boschstraat op de markt terecht. Bij aanmelding krijg je een code voor de slagboom. Reserveren is niet mogelijk. Je staat direct aan het water met uitzicht op het aan de overkant gelegen Kasteel van Borgharen. Sinds camping de Dousberg in 2007 zijn deuren moest sluiten ten faveure van een golfclub was er geen plek meer in Maastricht waar campers terecht konden.

maastricht

Altijd een reden om Maastricht te bezoeken

Maastricht, er is al zo veel over geschreven, een bezoek meer dan waard. Het beroemde Vrijthof, het gezelligere Onze Lieve Vrouwenplein, de winkels in de binnenstad, de mergelgrotten, het Bonnefantenmuseum. Altijd wel een feestje, of het nou het Preuvenemint is, de concerten van André Rieu of Magisch Maastricht in Kersttijd. Er is altijd wel een reden om de stad te bezoeken en je zelf onder te dompelen in de Bourgondische sfeer.

Nieuwe camperplaats

De camperplaats kost €15,- per camper/dag. De plaatsen zijn 50 m2 groot, de meesten zijn voorzien van stroom (€2,50 per dag). Er is een watertappunt waar je voor 50 liter slechts €0,50 betaalt. Ook is er een sanitair-station om de tanks en chemische toiletten te legen. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De nieuwe camperplaats in Maastricht is het gehele jaar geopend.

Adres Camperplaats Maastricht:

Bosscherweg 35
6219 ND
Maastricht

Latitude: 50.875530000000
Longitude: 5.680180000000

www.camperplaatsnederland.nl

info@camperplaatsnederland.nl