Nieuwe camperplaats in landgraaf (Limburg)

28 ruime camperplaatsen

camperplaats Landgraaf 1Op dinsdag 9 mei heeft Camperplaats Nederland haar nieuwe camperplaats in Landgraaf (Limburg) geopend. Camperplaats Landgraaf telt 28 camperplaatsen en is centraal gelegen in de regio Parkstad die in 2016 nog de wereldwijd toonaangevende ‘Tourism for Tomorrow Award’ in de wacht wist te slepen.

Camperplaats Landgraaf ligt aan de voet van de Wilhelminaberg in Park Gravenrode in Landgraaf.

 

 

 

Toeristische attracties

camperplaats Landgraaf 2

In de directe nabijheid zijn tal van toeristische attracties te vinden, zoals Snowworld Landgraaf, GAIA Zoo, het Pinkpop-terrein en Mondo Verde wereldtuinen. Gasten van Camperplaats Landgraaf kunnen gebruik maken van arrangementskortingen, zoals 20% korting bij GAIA Zoo en Mondo Verde op vertoon van het toegangsbewijs van de camperplaats. In de directe omgeving van Camperplaats Landgraaf zijn daarnaast prachtige wandel-, fiets- en mountainbikeroutes te vinden. Gasten van de camperplaatsen krijgen een gratis fietsroutekaart.

 

Landgraaf 1Camperplaats Landgraaf is een short stay overnachtingsplaats en is voorzien van alle faciliteiten waaraan een camperaar behoefte heeft: ruime staplaatsen, een sanitair station om ballasttanks en chemisch toilet te kunnen legen en een tappunt voor drinkwater. Een groot deel van de plaatsen is daarnaast voorzien van stroom. Camperplaats Landgraaf is 365 dagen per jaar geopend en beschikt over gratis WiFi.

 

 

 

Camperplaats Landgraaf is gelegen aan de Tunnelweg 1a, 6372 XH te Landgraaf. Bekijk hier de website voor meer informatie.