Nieuw: tweepersoons caravan Adria Altea4two

Na de vierpersoons Altea4four is er nu ook een tweepersoons uitvoering

De Adria Altea4two, een tweepersoons caravan met een gewicht van 1300 kilogram. Die kan dus achter bijna elke personenauto!

Altea4Two interieur

Tweepersoons lichtgewicht

Na de vierpersoons Altea4four-caravan introduceert Adria een tweepersoonsversie onder de naam Altea4two. Standaard met polyester dak en zijwanden (hagelbestendiger) en voorzien van een panoramadakvenster boven de zitgroep. Ook de 140 liter koelkast, Smart keuken en Ergo toiletruimte behoren tot de standaarduitrusting. Het leeggewicht ligt rond de 1000 kilogram en de caravan heeft 300 kilogram laadvermogen: ideaal voor reislustige koppels. Door de speciale bouwwijze wordt de Altea4two geleverd met 7 jaar garantie op waterdichtheid. De totale lengte, inclusief dissel, bedraagt 5695 mm en de Altea4two staat op een Al-Ko chassis. Hij heeft vloerisolatie van Styropor en de stahoogte bedraagt 1.95 meter.

Te zien in Utrecht

De tweepersoons caravan is van 7 tot en met 11 oktober te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op de hoogte blijven van alle kampeernieuwtjes en de nieuwste caravan- en campermodellen? Mis deze beurs dan niet. Naast kijken en vergelijken op bijvoorbeeld het buscamperplein is er ook de mogelijkheid om proef te rijden met een camper, of een test achteruitrijden met een caravan te doen. Kortom: er is weer veel te zien en te doen dit jaar op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

www2.adria-mobil.com